Dansk skuespiller skal skilles

Gordon Kennedy og hustruen Henriette blev gift tilbage i 2002

Gordon Kennedy og Henriette Stender Kennedy skal skilles. Foto: Jonas Olufson
Gordon Kennedy og Henriette Stender Kennedy skal skilles. Foto: Jonas Olufson

Den danske skuespiller og komiker Gordon Kennedy skal skilles fra hustruen gennem 15 år, Henriette Stender Kennedy.

Det bekræfter Gordon Kennedy over for Ekstra Bladet.

- Ja, det er rigtigt nok. Men jeg har ikke yderligere kommentarer. Det er meget følsomt lige nu, siger han høfligt.

Parret, der har tre børn på 22, 16 og 13 – den ældste er han papfar til, er stadig formelt gift, men er altså ikke sammen længere.

Gordon Kennedy, der selv lever af at være sjov mand, mener, at der er en skævfordeling i morgentv for tiden af 'Need to know' og 'NOT to know'. (Polfoto: Lars E Andreasen) Danske kendte - 6. jan. 2012 - kl. 09:54 Gordon Kennedy: Hvad rager morgenværternes fadæser mig?

48-årige Gordon Kennedy slog igennem tilbage i 90'erne, hvor han sammen med Timm Vladimir dannede duoen 'Timm & Gordon'.

Siden har han deltaget i talrige tv-produktioner. For tiden turnerer han med Joachim Knop, Farshad Kholghi og Mikkel Schrøder Uldal landet rundt med deres nye standupshow 'Klædt af til skindet', der handler om mænd, kvinder, forskellighed og kærlighed.

I den forbindelse sagde han for nylig i et interview med Femina.

- Kvinder er skidegode til at italesætte, hvordan de har det følelsesmæssigt. Mænd taler om behov for nyt værktøj. Det er en kerneforskel mellem mænd og kvinder: Vi gider ikke nødvendigvis fortælle vennerne, hvordan vi har det. Men vi er altså også nået til skilsmissealderen. Angsten for at miste det, man har. Miste kærligheden. Blive syg. Vi har nået reparationsalderen og midtvejskrisen.

- Vi står midt i en hvirvelvind af beslutninger og tænker: Er det her livet, eller skal der ske forandringer? Det er et frygteligt limboland rent følelsesmæssigt. Mange er bange for at miste og bange for fremtiden, sagde han til Femina.