Dansk skuespillerinde jubler: - Jeg skal giftes

Sus Wilkins sagde et stort 'ja', da hendes kæreste, Freja Kirk, gik på knæ

Sus Wilkins på den røde løber med tv-kokken Gorm Wisweh. Foto: Mogens Flindt
Sus Wilkins på den røde løber med tv-kokken Gorm Wisweh. Foto: Mogens Flindt

Det var en storsmilende Sus Wilkins, som Ekstra Bladet mødte onsdag på den røde løber til premiere på Hella Joofs nye film 'Happy Ending' i Imperial i København.

Her kunne den 29-årige skuespiller nemlig afsløre, at hun er blevet forlovet med sin kæreste, den danske musiker Freja Kirk.

- Man må sige, at det har været et fantastisk år. Jeg har lige endt året med at blive friet til, så jeg skal giftes. Det er helt fantastisk, lød det fra en smilende Sus Wilkins, mens hun stolt viste den glitrende guldring frem for pressen.

Se også: Irina springer ud som skuespiller på TV2

Frieriet skete ifølge skuespilleren, der blandt andet er kendt fra 'Perfekte Steder' på TV2 Zulu, imens hun og Freja Kirk var på ferie.

- Vi var på den her store sejltur, hvor vi sluttede i Caribien. Det var her, at Freja gik på knæ, og hun friede til mig 13. december med den smukkeste ring, jeg nogensinde kunne forestille mig. Det har vi efterfølgende fejret med lidt ferie, efter vi har arbejdet en del, lød det fra skuespillerinden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sus Wilkins skal giftes med musikeren Freja Kirk. De to har dannet par i en del år. Foto: Mogens Flindt
Sus Wilkins skal giftes med musikeren Freja Kirk. De to har dannet par i en del år. Foto: Mogens Flindt

Store bryllupsplaner
Ifølge Sus Wilkins har hun og Freja Kirk allerede store planer for brylluppet. De præcise planer er hun dog endnu ikke klar til at dele.

DK MusikNYT - 3. apr. 2017 - kl. 17:31 Skuespiller i seng med Christopher: Det var vildt sjovt

- Der er KÆMPE planer for brylluppet. Der er planer om et stort bryllup, men hvor og hvornår vil jeg ikke afsløre endnu, sagde Sus Wilkins hemmelighedsfuldt.

På Instagram viser Sus Wilkins også stolt den smukke forlovelsesring frem.

Sus Wilkins og Freja Kirk har dannet par siden sommeren 2013. Da de fandt sammen, havde Sus Wilkins aldrig dannet par med en kvinde før.

- Hun var den første pige, jeg kyssede med, og jeg kan godt huske, at jeg kort tænkte: Ej hvor vildt, at jeg kysser med en pige, men jeg vidste med det samme, at det var det helt rigtige, har Sus Wilkins tidligere fortalt i et interview med ALT for damerne.

Sus Wilkins er snart aktuel i tredje sæson af 'Perfekte steder' på TV2 Zulu og sæson to af 'Gidseltagningen' på Kanal 5.

Skærm

Mest læste i flash!