Dansk skuespillerinde vender hjem fra Los Angeles

Skuespillerinden Julie Ølgaard er flyttet tilbage til København efter tre år i filmbyen Los Angeles

Julie Ølgaard spillede rollen som Nanna Birk Larsen i tv-serien 'Forbrydelsen'. Foto: Mogens Flindt
Julie Ølgaard spillede rollen som Nanna Birk Larsen i tv-serien 'Forbrydelsen'. Foto: Mogens Flindt

Se også: Skuespillerindes forvandling: Nyt hår og blæk

Passet og rejsekufferten har været en trofast følgesvend for den danske skuespillerinde Julie Ølgaard de seneste år.

For omkring tre år siden rykkede hun teltpælene op og flyttede til Los Angeles i USA, da arbejdsopgaverne blev flere og flere på den anden side af Atlanten.

Det betød også farvel til Danmark, vennerne, familien og ikke mindst kæresten Gustav, der siden er blevet skuespillerindens ægtemand.

Men nu har skuespillerinden, der spillede rollen som Nanna Birk Larsen i tv-serien 'Forbrydelsen', besluttet sig for at vende hjem til Danmark igen. Det skriver hun på sin blog www.julierolgaard.dk

- Det har været nogle helt fantastiske og spændende år, men selvfølgelig også svære til tider, skriver Julie Ølgaard om årene i filmbyen.

- Men her på det sidste har jeg sgu savnet Danmark og specielt Gustav, men også mine venner, familie og kolleger. Livet er jo heldigvis så dejligt nogle gange, at det hele bare falder på plads, som det skal, fortsætter hun i blogindlægget.

Ny base
På bloggen fortæller hun nemlig, at der det seneste halve år er dukket en række spændende projekter op i Danmark, og derfor tog den 35-årige skuespillerinde i december beslutningen om at vende hjem og gøre København til sin nye base.

Den tidligere 'Zulu Djævleræs'-vært har et nært forhold til Los Angeles, og allerede i starten af 00'erne flyttede hun til byen for at studere drama på Lee Strasberg Theatre Institute i tre år.

Herhjemme slog hun for alvor igennem i filmen 'Midsommer', og hun er desuden kendt for sine roller i film som 'Råzone', 'Julefrokosten' og 'Headhunterne'.

Julie Ølgaard giftede sig i august 2015 med kæresten Gustav Muus ved et eksotisk savanne-bryllup, der blev afholdt i Ree Dyrepark i Ebeltoft.

Læs blogindlægget HER

Mest læste i flash!
Hent flere