Dansk skuespillerpar: Forældre igen-igen

'Broen 3'-skuespillerinden Kathrine Greis-Rosenthal og 'Badehotellet'-stjernen Martin Greis-Rosenthal har fået sønnen August Levy

Katrine Greis-Rosenthal med sin mand skuespilleren Martin Greis . (Foto: Christian T. Jørgensen)
Katrine Greis-Rosenthal med sin mand skuespilleren Martin Greis . (Foto: Christian T. Jørgensen)

Påsken har stået på bleskift og babylykke hjemme hos det danske skuespillerpar Kathrine og Martin Greis-Rosenthal.

Den 35-årige skuespiller, der er kendt fra successerien 'Badehotellet', og den 30-årige skuespillerinde, der er kendt fra 'Broen 3' og netop aktuel i Hella Joof-serien 'Bedre skilt end aldrig', blev forældre for anden gang i slutningen af marts.

Det skriver det celebre nybagte forældrepar på Instagram.

- Her er han så. Godt en uge gammel. August Levy i svensk skovidyl, jublede Kathrine Greis-Rosenthal efterfulgt af et hjerte påskedag til billedet af sønnike, der sover sødt på billedet.

Samme foto af parrets nyfødte dreng har Martin Greis-Rosenthal også delt på sin Instagram-profil.

- Barselsorlov i skovene, skriver han til fotoet og fortæller om baggrunden for billedet.

- August Levy fanget et sted mellem morgenmad eller sin anden morgenmad (eller var det den tredje?). Der er tidligere morgener og sene nætter - men hvem tæller egentligt timerne?, skriver den nybagte far videre.

Filmnyheder - 19. feb. 2016 - kl. 10:45 TV: Danske skuespillere fik grineflip under interview

Kort efter fødslen delte Martin Greis-Rosenthal også et billede på det sociale medie, hvor han holder sin lille søn i armene.

- Træt, men overvældet af lykke og dyb kærlighed til min lille dreng, August Levy, og til min kone. Levy betyder 'forbundet' (til familien) på hebraisk. Det er han allerede.

Parret mødte hinanden for seks år siden i forbindelse med arbejdet, giftede sig tre år efter og sammen har de datteren Esther Liv på tre år, mens Martin Greis-Rosenthal har pigen Emma Mai på seks år fra et tidligere forhold.

Se Kathrine Greis-Rosenthals billede af lille August Levy her: