Dansk stjernes afsløring: Jeg har frosset sæd ned

I flere år har Sy Lee gået med tankerne om at få børn, men han har endnu ikke fundet kærligheden, eller den rigtige rugemor til det planlagte barn. Derfor har han nu taget beslutningen om at fryse sæd ned til dagen kommer

Sy Lee har blandt andet deltaget i programmet 'Ninja Warrior' - se hans præsentation her (Video: Discovery Networks)

Realitystjernen Sy Lee, der blandt andet har medvirket i tv-programmerne ‘Fristet’ og ‘Divaer i Junglen’, har efter mange overvejelser besluttet at fryse sin sæd ned.

Beslutningen skyldes, at han er bange for, at han aldrig finder kærligheden. Sy Lee har længe haft svært ved at finde den helt rigtige mand at danne par med, og først når den rigtige partner er fundet, vil han have et barn. Derfor har han truffet beslutningen om at fryse sæd ned.

- Jeg vil være sikker på, at jeg kan få et barn, når jeg finder den rigtige mand. Men jeg tror ikke, at jeg kan finde den rigtige i Danmark, fortæller Sy Lee til Ekstra Bladet.

Der er endvidere en anden hæmsko for Sy Lee, hvad angår hans baby-planer. Ikke nok med at han ikke har fundet den rigtige fyr, han han heller ikke fundet den rigtige kvinde til at føde barnet. Sy Lee fortæller, at han længe har været i gang med at lede efter en rugemor, men han har ikke fundet hende endnu.

-  Jeg gennemgår lige nu nogle personlige ting, og jeg har planlagt forløbet nøje, så jeg ikke lige pludselig står i en nødsituation. Jeg ville egentlig gerne have haft børn for to-tre år siden, men uden den rigtige partner og rugemor, så er det svært. Sidste år var jeg tre uger i Kina for at finde en rugemor, og jeg har også været på et børnehjem for at undersøge mulighederne, lyder det fra 28-årige realitykendis, der også planlægger at adoptere et barn efter, han har fået sit eget.

Sy Lee til Danish Beauty Award sidste år. Foto: Mogens Flindt
Sy Lee til Danish Beauty Award sidste år. Foto: Mogens Flindt

Se også: Dansk realitystjerne rystet over kidnapningsopkald: 'De krævede løsepenge af min mor'

Back-up plan

Det er en velovervejet beslutning for Sy Lee at fryse sæd ned. En tanke, han har gået med flere år, og nu skulle det altså endelig ske. Men selvom det er en lang proces at finde den rette rugemor, så håber han, at hun er derude.

Realitystjernen håber særligt på at finde en asiatisk rugemor, der kan føde hans kommende barn, men han understreger, at det ikke er et krav.

- Jeg leder efter en, der er sund og rask, og så håber jeg også, at barnet kommer til at ligne mig, fortæller han.

Men hvis planen om at finde en asiatisk rugemor går i vasken, så har Sy Lee allerede en back-up plan.

- Der var en fan, der skrev til mig, at hun ikke havde noget imod at føde mit barn, hvis vi kan dele barnet. Hun skrev til mig, at jeg virkede som en dejlig person, og hun vil gerne hjælpe mig. Så det er min back-up plan, lyder det fra den 28-årige, der endnu ikke har mødt den pågældende fan.

Opgivet kærligheden i Danmark

Sy Lee er ikke helt tilfreds med sin situation. Han føler sig allerede bagud i livet.

-  Ideelt set skulle jeg have været  forlovet som 25-årig, gift som 26-årig og have børn som 27-årig, siger han og tilføjer:

- Det er faktisk en ulempe for mig at være kendt i Danmark, når det kommer til kærester og kærlighed. Jeg føler, at min fortid har sat en barriere for mig. Jeg fortryder på en måde, at jeg har lavet den slags reality-tv, lyder det fra den 28-årige, der stadig drømmer om at finde den rigtige fyr at slå sig ned med.

Sy Lee mener, at han har bedre chancer for at finde den rette fyr i USA, hvor folk, ifølge ham, er langt mere udadvendte.

- Når jeg er i USA, er folk helt anderledes. Jeg ville ønske, at danskerne var sådan, men jeg synes, at de er alt for firkantede. Jeg har faktisk opgivet kærlighed i Danmark.

Og mens online-dating er populært i Danmark, så er det bestemt ikke noget for Sy Lee.

- Jeg føler, at folk på dating-apps kun er ude på at skulle have sex. Jeg er måske lidt gammeldags, men jeg vil hellere have den direkte kontakt. Skal jeg virkelig gå så langt for at finde kærlighed i Danmark, at jeg bliver nødt til at oprette en sex-profil?

Se også: Dansk realitysucces vender tilbage: Her er alle deltagerne

Brudt med hemmelig kæreste

Til Danish Beauty Award kunne Sy Lee desuden fortælle, at han netop har brudt med en hemmelig kæreste, han har været sammen med de seneste fem måneder.

Kæresten, har han holdt hemmelig gennem perioden, men selvom man ikke har hørt om kæresten, fortæller Sy Lee, at han har været glad for kæresten, men ked af situationen.

- Jeg føler, at jeg har spildt fem måneder af mit liv på en idiot, selvom jeg virkelig holder af ham. Jeg føler mig virkelig røvrendt, fordi jeg føler, at han gav mig nogle løfter, han ikke kunne indfri. Jeg havde glædet mig til at fortælle verden, at vi var sammen, men sådan skulle det ikke gå, fortalte realitystjernen.

I fremtiden vil Sy Lee ikke lede efter kærligheden, men lade kærligheden komme til ham.

Fie Lauersen til pressemøde for tv-programmet 'Divaer i junglen'. Foto: Olivia Loftlund Danske kendte - 22. mar. 2018 - kl. 13:40 Fie Laursen sviner 'Paradise'-Caroline: - Det er slut nu