Dansk teenageidol ramt af stor sorg

Den ene halvdel af Citybois har mistet sin mor

Anthon Edwards (t.v.) og Thor Farlov under en koncert i Falconer Salen. Foto: Mogens Flindt
Anthon Edwards (t.v.) og Thor Farlov under en koncert i Falconer Salen. Foto: Mogens Flindt

Teenageidolet Anthon Edwards fra Citybois mistede søndag sin mor, Marianne Edwards, grundet sygdom.

Det skriver Anthon Edwards på Facebook, hvor han har formuleret en rørende afskedshilsen til moderen, der blev 43 år.

- Jeg hader søndage, og i går var den værste. Et lys for dig, min kære, fantastiske, smukke, elskede og sejeste mor. Du kæmpede til dit aller aller aller sidste, og jeg er så stolt af dig.

Kristian Nyholm, manager for Citybois, bekræfter dødsfaldet over for Ekstra Bladet og oplyser, at den unge popstjerne ikke har yderligere kommentarer end den offentlige statusopdatering.

Thor og Anthon fra Citybois har ikke kærester, men til gengæld masser af fans. (Foto: Jakob Jørgensen) DK MusikNYT - 21. dec. 2015 - kl. 14:00 Citybois: Vi er vildt overvældede

På Facebook skriver Anthon Edwards videre:

- Vi har alle vor dødsdom i lommen, men først når vi får den at se, bliver vi bange - og det gjorde du i den grad også, for intet var så uretfærdigt som din sygdom.

- Du er et bedre sted nu og næste gang, vi ses igen, har vi vinger og flyver. Jeg vil elske dig i 1000 år, og du vil for altid være i mit hjerte Mor.

Anthon Edwards skabte sammen med Thor Farlov landehysteri, da de stillede op i 'X Factor' og straks blev ikoner for teenagepiger landet over.

I modsætning til de fleste håbefulde deltagere i programmet lykkedes det Citybois at stable en karriere på benene efterfølgende.

Mest læste i flash!
Hent flere