Dansk tv-vært i stor lykke: - Det var en vild oplevelse

Lisbeth Østergaard skriver på sin Instagram-profil, at hun netop har født sit barn nummer to

Lisbeth Østergaard er netop blevet mor for anden gang. Foto: Mogens Flindt
Lisbeth Østergaard er netop blevet mor for anden gang. Foto: Mogens Flindt

Familien Østergaard har fået udvidet familien. Lisbeth Østergaard har netop født, og dermed bliver Lisbeth og Ralf forældre for anden gang.

Det skriver Ralf Østergaard Christensen og Lisbeth Østergaard på deres Instagram-profiler.

'4 kg ren kærlighed. Endelig kom Carlo til verden. Det var en vild oplevelse, men på alle måder helt perfekt. Vi er på toppen og lykkelige', skriver Lisbeth Østergaard på sin Instagram-profil.

'Velkommen til verden Carlo. Mød din mega seje mor og dejlige storebror Viggo. Alle har det fantastisk, og lykken er ubeskrivelig. 4 kg ren kærlighed', skriver Ralf Østergaard Christensen på sin Instagram-profil.

Den tidligere 'Go' Morgen Danmark' og 'Go' Aften Danmark'-vært fortalte tilbage i september 2017, at hun ventede en lille ny.

Hun havde ellers tilbage i 2016 udtalt, at hun nok ikke ville blive gravid igen.

- Det er ikke fordi, det er hårdere for mig at få børn end for alle mulige andre, og det er heller ikke fordi, det er kommet bag på mig, hvor hårdt det er. Men jeg tror hellere, at jeg vil passe på det, jeg har nu, end at udfordre skæbnen, sagde hun i 2016 til ugebladet Søndag.  

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Lisbeth Østergaard, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse i skrivende stund.

Stine Bjerre Mortensen (tidligere Jørgensen) flytter til Spanien med manden Casper U. Mortensen. Foto: Lars Poulsen Danske kendte Kendt vært flytter til Barcelona - sådan vil hun passe TV2-jobbet

Mette Cornelius - venter ønskebarn. Foto: All Over Press Danske kendte Fodboldvært venter tredje barn