Dansk tv-vært startede karrieren som røven på en kamel

Den populære tv-vært Jacob Riising fik sig en noget anderledes start på sin tv-karriere

Hvad skete der inde i kamelen Joanna? Få svaret her

Tv-værten Jacob Riising fik en noget anderledes start på sin tv-karriere. Det fortæller han alt om i søndagens udsendelse af det populære radioprogram 'Dahl på Hack'.

Under interviewet med værten Søren Dahl fortæller Jacob Riising om dengang, hvor han som ung erhvervspraktikant endte med at blive røven på en kamel.

- Jeg var i erhvervspraktik i ottende klasse på noget, der hed Kanal 2, som var en lille lokal tv-station i Københavnsområdet. Der viste de 'General Dryptud Show', hvor der var en kamel med, som ikke var en rigtig kamel, forklarer Jacob Riising.

Kamelen Joanna var egentligt to personer, der tilsammen udgjorde for og bag på det puklede dyr. Da en purung Jacob Riising skulle være praktikant på tv-programmet fik han sig noget af en ilddåb.

- I den uge, hvor jeg startede, var hende, som udgjorde røven på kamelen Johanna, syg. Så jeg får simpelthen opgaven med at være røven på kamelen Johanna, griner Jacob Riising til Søren Dahl.

Men ikke nok med at Jacob Riising skulle udgøre bagdelen på kamelen, så ventede der ham en stor overraskelse, da han kom ind i kamelen.

Hvad der skete inde i kamelen Joanna, kan du se i videoen ovenfor.

DR byder på historiefortælling, mens TV2 bruger sendetiden fredag aften på en sangkonkurrence for amatører. Foto: DR/Morten Krüger Film, tv & radio Derfor dropper DR fredagsunderholdningen