Dansk Youtube-stjerne i fræk video

Youtube'eren Astrid Olsen viser i samspil med musikeren Ivan Martinez nye sider af sig selv

Astrid og Ivan har ikke travlt med at springe ud af sengen i musikvideoen til sangen 'kaffekys'.  Billede fra videoen, der er produceret af Sassy Clique.
Astrid og Ivan har ikke travlt med at springe ud af sengen i musikvideoen til sangen 'kaffekys'. Billede fra videoen, der er produceret af Sassy Clique.

Hun er en af Danmarks bedst kendte Youtube-personligheder med flere end 110.000 abonnenter og over 12 millioner visninger på sin personlige Youtube-kanal, som hun har haft siden 2011.

Og fra i dag kan hun så tilmed kalde sig musikvideo-stjerne, når hun kan opleves i musikvideoen til den danske sanger Ivan Martinez' seneste single 'Kaffekys', der netop er blevet udgivet.

Den nye single er ifølge pressemeddelelsen skrevet med inspiration fra Ivans eget liv og handler om den følelse, man har den første morgen, man deler sammen med en, man er forelsket i.

Ivan og Astrid kommer tæt på hinanden i den aktuelle musikvideo. Billede fra videoen, der er produceret af Sassy Clique.
Ivan og Astrid kommer tæt på hinanden i den aktuelle musikvideo. Billede fra videoen, der er produceret af Sassy Clique.

Og romantisk morgenhygge er både sangen og musikvideoen fyldt med. I videoen ser man blandt andet Astrid og Ivan drikke kaffe på sengekanten, børste tænder og bage morgenbrød.

Se videoen HER

Den 21-årige singer-songwriter udgav i slutningen af 2016 debutsinglen 'Et Hus'.

Martinez er ny på den danske popscene, men har allerede optrådt i TV 2 GO’ Morgen Danmark og har efter sigende fået adskillige fangrupper - de såkaldte 'Martini'er' - og haft sin single som titelsang til TV 2’s komedieserie 'Grethe'.

Astrid Olsen har udgivet bogen 'Tro på dig selv og din stil', der er en mode- og skønhedsbog til unge piger, krydret med en masse personlige beretninger.