- Danskere er lidt frække

Der er ingen tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning for Keld og Hilda at flytte fra Sverige til Danmark

Smilene er altid store hos Keld og Hilda. Foto: Mogens Flindt
Smilene er altid store hos Keld og Hilda. Foto: Mogens Flindt

Efter syv år i Sverige flyttede Keld og Hilda Heick sidste år hjem til Danmark og ind i deres nybyggede drømmehus i Trørød.

Selvom parret nu har haft bopæl i hjemlandet i halvandet år, tænker de stadig ofte på, hvor dejligt det er at være tilbage.

-  Vi nyder simpelthen sådan at være flyttet tilbage til Danmark. Det er så dejligt at være hjemme igen. Man har jo danske rødder, og man er dansker, så det er bare så skønt. Der er jo forskel på danskere og svenskere, lyder det fra Hilda, der uddyber:

- Hvis man siger, at det skal være på en bestemt måde, så spørger man som dansker: Hvorfor? Som svensker siger man bare: Javel. De nikker bare.

- De er meget politisk korrekte, og de synes, at vi danskere er lidt frække. De er meget mere regelrette end danskere. Så det er bare dejligt at være hjemme, fortsætter Keld.

Se også: Annette Heick smitter børnene

Det populære par bruger for øjeblikket al deres tid på at synge julen ind:

- Vi synger julesange, så vi er helt blå i hovedet. Sådan er det jo på denne tid af året. Så det er mest julearrangementer vi har travlt med fra nu af og indtil 15.-16. december. Men vi har det godt og er glade og tilfredse. Min yndlings julesang er 'Juletræet med sin pynt'. Det er jo en af de gamle, klassiske, danske sange. Der er så meget jul i den. Den elsker jeg, lyder det fra Hilda.

- Jeg har mange favoritter, men jeg kan rigtig godt lide 'Feliz Navidad'. Især den med Michael Buble. Så er jeg helt leveret. Det er en vidunderlig melodi, og han synger bare sådan, at man smelter fuldstændig, tilføjer Keld med et smil.

Se også: Keld og Hilda overrasker: Det skal de nu