De kendte støtter tyrkiske gadehunde

De kendte strømmede til danse-Silas' hunde-arrangement i København

Silas Holst poserer her sammen med sin nabo Lone Vorborg. De står begge bag den nye organisation 'Tyrkiske gadehunde - second home dogs'. Til højre ses Silas egen tyrkiske gadehund Fruity.  (Foto: Jakob Jørgensen og privatfoto)
Silas Holst poserer her sammen med sin nabo Lone Vorborg. De står begge bag den nye organisation 'Tyrkiske gadehunde - second home dogs'. Til højre ses Silas egen tyrkiske gadehund Fruity. (Foto: Jakob Jørgensen og privatfoto)

- Jeg er tilfreds med fremmødet her i aften og synes, at det går dejligt. Jeg har glæder mig hele dagen, forklarede Silas Holst til Ekstra Bladet. da han i går aftes på restaurant 'Mad CPH' som vært tog i mod adskillige danske kendte hundevenner, der mødte op for at støtte hans nye organisation 'Tyrkiske gadehunde - second home dogs', der vil hjælpe de hjemløse tyrkiske gadehunde i Alanya i Tyrkiet og skaffe dem et trygt og godt hjem hos familie i Danmark.

Silas har to hunde i forvejen, den engelske bulldog Batman og den tyrkiske gadehund Fruity. Men  han har altså ikke tænkt sig at forøge sin hundefamilie med en tyrkisk gadehund mere.

Stig Elling med sin langhårede gravhund Lui, der går i panik nytårsaften. Men Elling klarer problemet med at give Lui nervepiller.(Foto: Linda Johansen) Danske kendte - 29. dec. 2015 - kl. 06:52 Stig Elling: Jeg giver min hund nervepiller nytårsaften

Må ikke få flere hunde
- Hvis det stod til mig, ville jeg købe alle de tyrkiske gadehunde. Men jeg må ikke. Jeg har fået at vide hjemmefra at to hunde er nok. Så det er nok derfor, at jeg har kastet mig ud i det her projekt. For så hjælper jeg nogen flere hunde, selv om jeg ikke må have flere af dem hjemme i mit eget hus, siger Silas og tilføjer:

- Jeg medvirker til, at hundene får et godt hjem her i Danmark. Jeg behøver jo ikke selv personligt at have alle hunde i verden i mit eget hjem. Bare jeg ved, at hundene har det godt, så bliver jeg glad, siger Silas, der er gift med Johannes Nymark.

(artiklen fortsætter under billedet)

Reality-stjerne og kommende brevkasse-redaktør på Ekstra Bladet Stephanie Star.(Foto: Jakob Jørgensen)
Reality-stjerne og kommende brevkasse-redaktør på Ekstra Bladet Stephanie Star.(Foto: Jakob Jørgensen)
 

Fuldblods italiener
Reality-stjerne og Ekstra Bladets kommende brevkasse-redaktør Stephanie Star var også mødt op for at støtte de tyrkiske gadehunde:

- Jeg elsker hunde. Jeg kommer selv fra Sicilien, hvor hundene også har problemer. Jeg er fuldblods-italiener og flyttede til Danmark i 1972. Jeg ved godt, hvordan det er ikke at føle sig velkommen. Jeg har ikke selv hund nu, men jeg har engang haft en schæferhund, der hed Bianca, fortæller

Har du selv tænkt dig at adoptere en af de tyrkiske gadehunde?

- Jeg kunne godt tænke mig det. Men jeg må ikke have hund der, hvor jeg bor. Men nu har jeg altså også en datter, der er ved at fylde 18 år. Og det er næsten lige som at have en hund, siger Stephanie Star med et stort latterbrøl.

Se også: Jeg ville eje millioner: Dansedarlingen Silas kæmper for tyrkiske gadehunde

Susanne Lana sang under arrangementet sit hit: Jeg ville eje millioner, hvis tårer var guld. - Her slapper hun dog af sammen med Liselotte Lohman.(Foto: Jakob Jørgensen)
Susanne Lana sang under arrangementet sit hit: Jeg ville eje millioner, hvis tårer var guld. - Her slapper hun dog af sammen med Liselotte Lohman.(Foto: Jakob Jørgensen)
 

Sover med sin hund
Sangerinden Susanne Lana mødte i øvrigt op til arrangementet for at synge sit store hit ’Jeg ville eje millioner, hvis tårer var guld’. Og mon ikke, at det fik de kendtes skillinger til at rulle til for fordel for de hjemløse hunde i Tyrkiet.

- Jeg elsker hunde og støtter alt med dyr og er medlem af 'Dyrenes Beskyttelse'. Jeg har selv en dansk/svensk gårdhund

på fire år. Han hedder Felix og er fræk. Han sover hos mor om natten, indtil det bliver for varmt. Så lægger han sig ned på gulvet, siger Susanne Lana.

Se også: Silas Holst adopterer nyt familiemedlem

Claudia Rex sammen med sin nye kæreste Kasper Svenstrup, der er  musikproducer, dj og sangskriver.(Foto: Jakob Jørgensen)
Claudia Rex sammen med sin nye kæreste Kasper Svenstrup, der er musikproducer, dj og sangskriver.(Foto: Jakob Jørgensen)
 

  

 

 

1 af 9 Fruity, som Silas fandt i Tyrkiet som sølle gadehund, lever i dag et ’luksus-liv’ i Brønshøj.(Foto: privatfoto)
2 af 9 Silas og Lone Vorborg.(Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 9 Susanne Lana sang under arrangementet sit hit: Jeg ville eje millioner, hvis tårer var guld. - Her slapper hun dog af sammen med Liselotte Lohman.(Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 9 Reality-stjerne og kommende brevkasse-redaktør på Ekstra Bladet Stephanie Star.(Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 9 Claudia Rex sammen med sin nye kæreste Kasper Svenstrup, der er musikproducer, dj og sangskriver.(Foto: Jakob Jørgensen)
6 af 9 Vicki Berlin sammen med sin mand Nikolaj Tarp. (Foto: Jakob Jørgensen)
7 af 9 Liselotte Lohman sammen med Nikolai Handskemager.(Foto: Jakob Jørgensen)
8 af 9 Smykke-designer Mai Manniche.(Foto: Jakob Jørgensen)
9 af 9 Silas Holst poserer her sammen med sin nabo Lone Vorborg. De står begge bag den nye organisation 'Tyrkiske gadehunde - second home dogs'. Til højre ses Silas egen tyrkiske gadehund Fruity. (Foto: Jakob Jørgensen og privatfoto)