De kendtes Instagram: Hvem følger hvem?

Se hvordan de danske kendte følger hinanden, og hvem der er mest populær på billeddelingstjenesten

Det hurtigvoksende sociale netværk Instagram bliver mere og mere populært.

Ikke nok med at du kan følge din kollega, din nabo og din gamle bedste veninde, så kan du også følge stjernerne. Men hvem er mest populær af danske kendte, og hvor mange og ikke mindst hvilke kendte følger stjernerne egentligt selv?

Christopher toppper listen
Medina og Christopher ligger sig i toppen på vores liste med personer med flest følgere. Ikke nok med at de har flest følgere, så er det også de to, som er blandt de mest populære at følge blandt andre kendte.

Medina og Christopher undgår hinanden på Instagram
Eks-kæresteparret ser ud til at have svært ved at undgå hinanden - selvom de prøver ihærdigt på det. De mødes hvert år på diverse festivaler, awardshows og koncerter, men det virker som om, at de gør alt for at undgå hinanden i privatlivet - i hvert fald på Instagram hvor de efter bruddet i 2014 har valgt ikke at følge hinanden. Muligvis fordi de begge er flittige med at lægge billeder op af deres nuværende kærester.

Se også: Komiker gør grin med Christopher og Medina

Mens Medina og Christopher har cuttet kontakten på Instagram, ser vi stjerner som Christiane Schaumberg-Müller og L.O.C., som trods deres skilsmisse i juni måned, stadig følger med i hinandens liv.

Udover dette finder vi også på vores liste højtplacerede danske stjerner på Instagram, som det er svært at blive lukket ind i folden af. Både Søren Rasted, Lukas Graham og Rasmus Seebach er yderst selektive, når det kommer til at 'følge tilbage'.