Debutvært til årets Oscar: Det var et bæst

Neil Patrick Harris ved endnu ikke, om han vil være vært ved Oscar-uddelingen igen

Ikke alle var lige begejstrede for Neil Patrick Harris måde at være vært på. Foto: AP
Ikke alle var lige begejstrede for Neil Patrick Harris måde at være vært på. Foto: AP

- Today we honor Hollywood's best and whitest... I mean brightest.

Sådan lød åbningsreplikken, da komiker og skuespiller Neil Patrick Harris indledte årets Oscar-uddeling med en sarkastisk reference til akademiets overvægt af hvide nominerede.

Lunken modtagelse
Men trods den grinende startmonolog og en prisuddeling krydret med sarkasme, jokes, sang, musik og magi blev hans værts-præsentation modtaget lunkent.

Se også: Hollywood-veteran lovpriser Oscar-vært

Derfor ved Neil Patrick Harris endnu ikke, om han vil takke ja til værtsjobbet igen, hvis han overhoved bliver spurgt.

- Det er så svært for personer, der kun ser showet, at indse, hvor meget tid, koncentration, kompromisser og forklaringer, der er lavet i hvert enkelt element af enhver vittighed, ordlyd, placering og droppede jokes, forklarer 41-årige Harris og fortsætter:

Gift med mand og far til tvillinger
- Jeg ved ikke, om min familie eller sjæl ville kunne tage det. Det er et bæst. Der er sjovt at tjekke af på listen, men med mængden af brugt tid og responsen, ved jeg ikke, om det er en sund ting at gøre igen, siger Harris, der er gift med skuespilleren og kokken David Burtka, som han har de fireårige tvillinger Gideon Scott og Harper Grace med.

- Jeg fik at vide, at som aftenen skrider frem, og salen bliver fyldt med folk, der ikke vinder, bliver de mindre entusiastiske. Men jeg følte, at folk hyggede sig mere og mere, og det er jeg trods alt glad for, siger den erfarne værts-charmør, som tidligere har præsenteret andre store prisuddelinger som Tony- og Emmy Awards.

 

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere