Dennis Knudsen: Hvis de tager arbejdspladser fra danskere, er det noget lort

I aften går det løs igen på TV 2 med Danmark mod Østeuropa  - Nu blander Dennis Knudsen sig i håndværkerdebatten

Dennis Knudsen blander sig ikke i, om hans håndværkere tager en øl i frokostpausen. Foto: Niels Henrik Dam
Dennis Knudsen blander sig ikke i, om hans håndværkere tager en øl i frokostpausen. Foto: Niels Henrik Dam

Se også: TV 2 ændrer i nyt håndværkerprogram

Håndværkeren René Skjoldborg, der benytter polsk arbejdskraft, besøger kunden, der skal have lavet sit tag. Foto: TV2 TV - 13. jan. 2017 - kl. 16:30 Håndværksmester: Polakker kan mere end danskere

Hvis de virkelig skulle have bedømt os fair, skulle de jo have ladet os gøre det helt færdigt, siger André Boas. Foto: Linda Johansen TV - 13. jan. 2017 - kl. 17:14 Udskældt håndværker: Så meget drikker vi

Den kendte frisør og makeupartist Dennis Knudsen har stor erfaring med at hyre håndværkere – både privat og professionelt til sine frisørsaloner.

Han vælger ikke håndværkere efter nationalitet, men sørger altid for at have en klokkeklar, skriftlig aftale om deadline, kvalitet og pris.

- Når jeg vælger håndværkere, så vælger jeg altid en dansk entreprenør, som kommer med et tilbud på den arbejdsopgave, jeg skal have udført. Når jeg skal have udført noget – eksempelvis i en salon – så er det ofte mere end blot en enkelt lille ting. Derfor har jeg brug for et samlet tilbud og et overslag over, hvad det kommet til at koste, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet

Betyder det noget for dig, om der bruges danske eller udenlandske håndværkere?

- Bare arbejdsopgaven bliver udført, så jeg bliver tilfreds, så har jeg ingen holdning til, hvor de kommer fra, men jeg har ikke decideret haft kun udenlandsk enterprise på, som jeg selv har stået for, siger Dennis Knudsen og fortsætter:

- Hvis de tager arbejdspladser fra os danskere, så er det noget lort, men på den anden side – hvis de kan gøre det hurtigere og billigere, så forstår jeg måske godt, at nogle vælger at ansætte dem.

Dennis Knudsen er ikke bange for at klage, hvis håndværkerne ikke lever op til deres aftaler. Foto: Jens Dresling
Dennis Knudsen er ikke bange for at klage, hvis håndværkerne ikke lever op til deres aftaler. Foto: Jens Dresling
 

Der har været voldsom debat om de danske håndværkeres hang til alkohol og lange pauser. Betyder det noget for dig, når du vælger håndværkere?

- Det blander jeg mig ikke i. Det ser jeg jo ikke, så det kan jeg ikke rigtig tage mig af. Hvis bare de er færdige til den aftalte deadline, og kvaliteten desuden er i orden. Så interesserer det mig ikke. Som regel har jeg faktisk været godt tilfreds – ellers er jeg ikke bleg for at klage – og så bliver tingene som regel løst, siger Dennis Knudsen.

Mest læste i flash!
Hent flere