Dennis Knudsen: Jeg er meget ked af Jan Fogs død

Kendis-frisøren og make-up-artisten lærte Jan Fog at kende for 10 år siden, da den populære ejendomsmægler skulle sælge hans hus

Kendis-frisøren Dennis Knudsen er ulykkelig og ked af sin vens pludselige død.(Foto: Klavs Bo Christensen)
Kendis-frisøren Dennis Knudsen er ulykkelig og ked af sin vens pludselige død.(Foto: Klavs Bo Christensen)

- Jeg har lige fået at vide, at Jan Fog er død. Og jeg er meget ked af det. Det er sørgeligt og det er tragisk, at han dør nu, hvor vi alle sammen lige troede, at det gik meget bedre for ham. Det er ikke mere end 14 dage siden, at jeg talte med ham i min salon. Og dengang så han ud til at have det rigtig godt, siger Dennis Knudsen, der mødte Jan Fog for 10 år siden i forbindelse med tv-optagelsen 'Liebhaverne', hvor Jan Fog skulle sælge Dennis Knudsens hus.

Se også: Jan Fog er død

- Vi blev hurtigt venner, og Jan Fog har været kunde i min salon i rigtig mange år.

Dennis Knudsen har også netop nu et helt nyt hus, der er færdigbygget, og som han meget gerne ville have haft Jan Fog til at sælge:

- Det er chokerende for mig, at det ikke er Jan, der skal sælge mit hus. Men jeg er selvfølgelig mere ked af, at han pludselig er død med tanke på, at jeg næsten lige har talt med ham for nylig. Han var en skøn og positiv person, siger Dennis Knudsen.

Se også: Lyngvild: Personer som Fog er meget sjældne

Sov ind på Riget
Jan Fog sov stille ind på Rigshospitalet i dag kl. 17.30 efter længere tids kræftsygdom. Han blev 66 år gammel. Det oplyser hans hustru, Charlotte Juul, til Ritzau.

Det var i forbindelse med en rutinemæssig behandling for den kronisk lymfatiske kræftsygdom, han det seneste halvandet år har lidt af, at der opstod komplikationer, som helt uventet førte til hans død, fortæller hustruen.

Hun har dog ikke lyst til at uddybe omstændigheder omkring sin mands død.

Hospital i Houston
For kun tre måneder siden udtalte Jan Fog sig optimistisk til Billedbladet omkring sin sygdom, og han var overbevist om, at han ville  blive helbredt:

- Jeg har været i Houston hver måned, og hospitalet dér holder øje med forløbet. Heldigvis har jeg en god privat sundhedsforsikring, som jeg tegnede for 30 år, sagde Jan Fog.

Men det moderne hospital i storbyen Houston i USA var altså ikke nok til at klare Jan Fog igennem sin sygdom.

Han sov ind på Rigshospitalet klokken 17.30 torsdag. Tidligere på torsdagen havde han ifølge Se og Hør ligget i dyb koma i forbindelse med en virus i relation til den stamcelletransfusion, der var en del af den behandling, der skulle helbrede ham for leukæmi.

Jan Fog var kendt som liebhavermægler, der specialiserede sig i dyre villaer og lejligheder i og omkring København, ikke mindst takket være sin deltagelse i TV2-programmet 'Liebhaverne'.

Han giftede sig i december 2013 med Charlotte Juul, som han mange år tidligere havde været kærester med.

De boede ikke sammen, men Jan Fog ønskede i tilfælde af sin død, at hun kunne få del i sin formue.

Mest læste i flash!