Dennis Knudsen misbrugt på Facebook: - Det er fuldstændigt utilgiveligt

Godtroende danskere bliver ledt ind på en falsk udgave af Ekstra Bladet

Dennis Knudsen advarer sine kunder mod en falsk annonce, der er i omløb. Foto: Jens Dresling/EB
Dennis Knudsen advarer sine kunder mod en falsk annonce, der er i omløb. Foto: Jens Dresling/EB

Kendisstylisten Dennis Knudsen er decideret rasende, efter hans navn og brand er blevet genstand for svindel på Facebook.

Han skriver i et opslag på Facebook og Instagram, at der i øjeblikket er en falsk annonce i omløb, hvor der bliver tilbudt prøver af Dennis Knudsens hudplejeprodukter. Trykker man på linket, kommer man ind til en falsk udgave af Ekstra Bladet, hvor man skal betale 50 kroner for prøverne.

- Den kører på Facebook. Ifølge annoncen skulle jeg åbenbart anbefale en eller anden videnskabelig lægecreme, jeg aldrig har hørt om, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Se også: De kendtes frisør sælger sin salon

Han har allerede hørt fra flere af sine følgere, at de er røget i fælden og har betalt.

- Jeg synes, det er fuldstændigt utilgiveligt, at nogen prøver at tage røven på en masse mennesker økonomisk. De ender med at købe katten i sækken, siger Dennis Knudsen.

- Jeg tager stor afstand fra det, og jeg er ked af, at folk skal forulempes og miste deres penge på en falsk reklame.

EB: Overvejer politianmeldelse
Stylisten, der netop nu befinder sig på Club La Santa på Lanzarote, har anmeldt annoncen til politiet, der har fortalt ham, at sagen er noteret, og at man vil afvente, hvor voldsomt svindlen accelererer.

Mange kendte danskere er de senere år blevet misbrugt som blikfang i falske annoncer, men for Dennis Knudsen er det første gang, og han understreger, at der kun er tre steder, man kan købe hans produkter. Føtex, Bilka og på hans egen hjemmeside. Hvis man støder på andre steder, der påstår, at de sælger hans produkter, så skal man være varsom.

- Jeg har aldrig tidligere oplevet, at mit navn bliver misbrugt på denne her måde. Jeg har prøvet det engang på et datingsite, men det her er mere alvorligt, siger han.

Se også: Dennis Knudsen: Jeg leder stadig efter en rugemor

I annoncen ledes man ind på en falsk udgave af Ekstra Bladets hjemmeside. Også her ser man på sagen med stor alvor.

- Vi ser med alvor på alle former for misbrug af Ekstra Bladet – vores navn og logo – og sagen her giver anledning til, at vi overvejer en politianmeldelse, udtaler adm. redaktør Ole Sloth.   

Mest læste i flash!
Hent flere