Derfor viser Hassing bryster: - Jeg er jo skuespiller!

Anne Louise Hassing har ikke noget i mod at gå all in, hvis bare det har en dybere mening

Hvem havde troet, at pæne søde Ida fra DR-successen ’Krøniken’ kunne være både sjofel og fræk! Men det kan kun.

Anne Louise Hassing er sammen med Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Sofie Lasse-Kahlke i gang med tredje omgang af deres lumre kvindesatire. ’Trimmet i 3-kanten’ har City Singler kaldt deres nye show, der havde premiere i fredags og så allerede nu melder om udsolgt til de fleste forestillinger, hvis omdrejningspunkt ligger syd for bæltestedet.

Se også: Anmeldelse: Seje sjofle sild 

Og det er ikke kun den trimmede trekant, de fire piger har fokus på. Bryster kommer i den grad også i med i showet. Faktisk viser Anne Louise Hassing de nøgne herligheder frem. Og det har hun ingen problemer med overhovedet.

- Jeg er jo skuespiller og startede min karriere med at lave ’Kærlighedens smerte’ som er en meget meget seriøs film. Og der skulle jeg jo også være nøgen, siger Anne Louise Hassing til Ekstra Bladet.

De fire eller så pæne piger er ikke så pæne, når de åbner munden. (Foto: Anthon Unger)
De fire eller så pæne piger er ikke så pæne, når de åbner munden. (Foto: Anthon Unger)
 

-  Jeg har altid haft det sådan, at jeg er en skuespiller, der går all in – hvis det altså har en mening. Det skal have en dybere betydning for budskabet i den film eller det show, jeg er med i.  Så har jeg ikke noget problem med at vise min krop. Sådan er jeg som skuespiller. Nøgenhed og sex er den del af livet og jeg vil i mit arbejde gerne vise alle aspekter. Det ville være noget andet, hvis jeg bare var startet i branchen med at vise mine bryster….det ville ikke give så meget mening.

- Men det er da ret modigt, sådan bare at flashe sin barm på scenen….

- Jeg ved ikke, om det er specielt modigt. Det er bare sådan jeg er.

Kaya, Sofie, Anne Louise og Trine i City Singlerne. Foto: Jan Unger Event & Kultur - 19. feb. 2015 - kl. 21:03 Sådan trimmer Kaya Trines trekant

- Hvordan havnede den opgave lige på dig? Trak I lod?

- Nej, men vi har i det nye show en rød tråd i vores figurer. Og jeg er hende den der lidt fjollede hundehvalp, der er ret langt ude. Og det er også mig, der har de fleste mænd på knaldelisten. Så jeg er den, der går lidt længere end de andre, og derfor lå det lige som naturligt i kortene, at det var mig, der skulle vise dem frem. Og så er jeg nok den i gruppen, der er sådan, siger hun med et stort grin.

- Men jeg kan godt sige, at de andre ærgrer sig lidt. Det giver ret god credit hos plublikum. Der lyder et brøl fra salen!

- Har I forskellige grænser i City Singler?

- Ja, det har vi. Det er så også derfor, at jeg har fået tjansen med at vise mine bryster frem.

- Tror du, at I kunne finde på at smide trusserne i et fjerde show eller er det over grænsen?

- Ha ha…man ved aldrig med mig. Det kan da godt være. Det helt afgørende er, at der en mening med det, hvis vi gør det.

Se også: Badehotellets fru Madsen snart klar med trimmet trekant

City Singler er spiller deres show rundt om i Danmark i den kommende måned.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere