- Det er benhårdt

Livet som mor er ikke altid lige nemt, erkender den danske sanger Nabiha

Nabiha blev for få måneder siden mor for første gang. Foto: Mogens Flindt
Nabiha blev for få måneder siden mor for første gang. Foto: Mogens Flindt

Det var en storsmilende og farvestrålende Nabiha, som Ekstra Bladet mødte på den røde løber til Zulu Awards 2019.

De store smil var der da også en helt særlig grund til.

Nabiha blev mor til en lille søn for ganske få måneder siden, og Zulu Awards var første gang, at den danske sangerinde var ude i en festlig anledning siden fødslen.

'Mind The Gap'-sangerinden nyder da også tiden på barsel og sin nye rolle som mor, selvom det til tider ifølge sangerinden også kan være rigtig hårdt.

- Det er meget anderledes og en kæmpe gave, og noget som vi er ved at vænne os til. Jeg synes faktisk, det er rigtig fedt. Det er også benhårdt, men ja. Der sker nye ting hver dag, men i aften har jeg fået lov til at tage ud, og det er første gang, jeg er ude af min barselsboble, og jeg har fået den gode makeup på og det flotte tøj, sagde hun til Ekstra Bladet på den røde løber.

Selvom Nabiha er på barsel, er der blevet tid til at indspille lidt musik. Foto: Stine Tidsvilde
Selvom Nabiha er på barsel, er der blevet tid til at indspille lidt musik. Foto: Stine Tidsvilde
 

Dramatisk fødsel
Tidligere har Nabiha fortalt åbent om, at hendes fødsel foregik lettere dramatisk. Hendes vand gik nemlig i DR Byen under prøverne til DR's store juleshow, hvor hun skulle optræde senere på dagen.

- Mit vand gik midt i DR Byen på vej hjem, godt nok efter prøverne, så jeg nåede at føde, og jeg kom ikke til at optræde, men så fik jeg mine veninder til at komme og spille mit nummer i stedet for. Det var fedt, så kunne jeg ligge derhjemme og se dem, sagde hun til Ekstra Bladet med et grin.

Lene Beier prøver at gøre noget ved sin flyskræk. Foto: Jonas Olufson Danske kendte TV2-vært i behandling

Hendes søn kom til verden nogle uger for tidligt, men fødslen gik alligevel helt efter planen.

- Jeg tænkte, at jeg ville føde lidt før tid, for det havde jeg haft på fornemmelsen. Min mor har også født mig og mine søskende før tid, men han ville ud, og det kom han, og det har faktisk bare været en god oplevelse. Jeg fødte tre uger før tid, men alt gik godt, forsikrede Nabiha.

Var helt klar
Ifølge Nabiha har hun længe været klar til at få børn. Dog uden selv helt at være klar over det.

- Jeg synes, det er en rigtig stor opgave, og det er noget, jeg er meget glad ved. Det kom faktisk bag på mig, hvor klar jeg var til at få børn. Det der med børn er altid noget, jeg har skubbet lidt væk. Jeg ved, at det er hårdt arbejde, fordi jeg selv har seks mindre søskende, så jeg har altid skubbet det væk, men jeg tror, at jeg var meget mere klar til det, end jeg lige havde gået rundt og troet.

Jonas Schmidt. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Komiker bliver far: - Løbet er kørt

Selvom Nabiha lige nu er på barsel, skal man dog ikke vente længe, før der kommer ny musik fra den smukke sangerinde.

- Jeg udkom med en single sidste år omkring juletid, og så har vi en single, der kommer lige om lidt. Vi har forberedt rigtig meget, fordi vi vidste, at jeg gik på barsel, så der stadig ville være ny musik og nye ting. Der er musik klar til det næste stykke tid, og det er rigtig fedt, lød det fra sangerinden.

- Jeg har været i studiet og lave lidt musik, men det er meget lidt. Det er meget fint at have min søn med, når jeg er i studiet, men jeg vælger arbejdet med omhu. Mit fokus ligger på at være til stede, men jeg kender også mig selv, og jeg skal jo i gang med at skrive lidt, fortsatte hun.

Uddelingen af en pris til Nikolaj Lie Kaas gik ikke helt som forventet. Foto: Per Arnesen/TV2 Danske kendte Afbrød show: Lie Kaas og Ghita Nørby i hed snaver

Nabiha var på den røde løber meget hemmelighedsfuld omkring sin nyfødte søn og hans navn.

- Jeg holder navnet for mig selv lidt endnu. Jeg skal varme lidt op til at dele lidt mere. Lige nu er det bare min dejlige, lille søn, sagde hun med et grin, inden hun fortsatte ind for at overvære Zulu Awards, hvor hun også selv optrådte sammen med blandt andre Carpark North.