Det er slut: Dansk sangerinde trækker stikket

Sangerinden Fallulah stopper for en tid med at turnere med sin musik for at hellige sig andre projekter

Fallulah stopper med at give koncerter på ubestemt tid. Foto: Stine Tidsvilde
Fallulah stopper med at give koncerter på ubestemt tid. Foto: Stine Tidsvilde

Danskerne lærte for alvor den dansk-rumænske sangerinde Fallulah at kende, da hendes nummer "Out of It" var temasang til den populære DR-serie 'Lykke'.

Siden er hendes karriere drønet afsted i hæsblæsende fart.

Foruden at være succesrig sanger og sangskriver, har hun blandt andet stiftet projektet "Hej Søster", som skal få kvinder i musikbranchen til at støtte hinanden.

Se også: Fallulah: Det skal min datter hedde

Men nu har Fallulah besluttet, at det for en tid skal være slut med at spille koncerter, når hun har afsluttet sin efterårsturné.

Det oplyser hun på Instagram.

Vis dette opslag på Instagram

VIGTIG BESKED (for mig i hvert fald, alt er jo relativt) • Jeg elsker virkelig at spille musik live og har aldrig trivedes så meget på en scene som nu. Føler mig meget tryg ved mit band og crew og jeg synes det er i rummet med os og publikum at der kan opstå en helt særlig magi som jeg slet ikke kan sammenligne med andre følelser. • Har været på mange tourneer i både Danmark og udland igennem årene og de står som nogle virkelig særlige minder. TAK for dem til alle der har været der! • Når det så er sagt så er det at tage på tourné for mig altid en kæmpestor energi-udladning i mange måneder op til og undervejs, som kræver en hel masse planlægning, udgifter, øvning, møder, tid væk hjemmefra og selvpromovering • Der er lige nu så mange andre ting der også kalder på mig kreativt. Er meget glad og taknemmelig for at kunne realisere endnu flere projekter i den kommende tid, som jeg glæder mig til dele med jer. • Mit kæmpe hjertebarn Hej Søster, at være musiker og sangskriver for mig selv og andre, udgive musik på mit eget pladeselskab, arrangere festival, aktivistisk arbejde og snart foredragsholder, nogle få udvalgte one off shows og optrædender i nye spændende kontekster og endnu mere. Alt dette kommer til at fylde en hel masse i mit liv fortsat og fremover. • SÅ...jeg har taget en beslutning om at denne tourné som starter på @musikhuzet på Bornholm den 27 September og og slutter med et brag på @hotelcecil i København den 18. Oktober bliver den sidste deciderede Fallulah-tourné på ubestemt tid! • Vil virkelig opfordre jer derude der ikke vil misse det, til at få fingre i jeres billetter til en af disse shows og komme ud og fyre den helt absurd meget af med mig. Vi har forberedt en fest med en perfekt blanding af nye og klassiske Fallulah-numre + nogle vanvittigt seje support acts. • Det vil betyde meget at se jer derude på spillestederne en sidste gang! • Link til billetter i bio Datoerne er: 27 September, Musikhuzet, Bornholm 10 Oktober, Atlas, Aarhus 11 Oktober, Richter, Søborg 12 Oktober, Gimle, Roskilde 17 Oktober, Skraaen, Ålborg 18 Oktober, Hotel Cecil, København • Foto @montaukmontauk styling @vonessen.styling MUA @patriciabongobaier

Et opslag delt af Fallulah (@fallulah) den

'Jeg har taget en beslutning om, at denne turné, som starter på musikhuset på Bornholm den 27. september og slutter med et brag på Hotel Cecil i København den 18. oktober, bliver den sidste deciderede Fallulah-turné på ubestemt tid', skriver sangerinden.

Fallulah på scenen i Store Vega. Foto: Daniel Hjorth
Fallulah på scenen i Store Vega. Foto: Daniel Hjorth

Stor energi-udladning
I opslaget takker Fallulah sit band og sit crew samt de mange fans, som har været til hendes koncerter gennem årene.

Hun løfter samtidig en lille smule af sløret for fremtiden og fortæller, at hun fremover blandt andet vil arbejde med projektet 'Hej Søster', arrangere festivaler, skrive sange, lave aktivistisk arbejde og holde foredrag.

'Når det så er sagt så er det at tage på tourné for mig altid en kæmpestor energi-udladning i mange måneder op til og undervejs, som kræver en hel masse planlægning, udgifter, øvning, møder, tid væk hjemmefra og selvpromovering', skriver hun blandt andet og fortsætter:

'Der er lige nu så mange andre ting, der også kalder på mig kreativt. Er meget glad og taknemmelig for at kunne realisere endnu flere projekter i den kommende tid, som jeg glæder mig til at dele med jer', forklarer sangerinden videre i opslaget.

Fallulah er blandt andet kendt for hits som 'Out of It' og 'Bridges'.

Se også: Fallulah viser babyen frem

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere