Direktør i Dennis Knudsen-restaurant dømt for vold mod ansat

Karina Heegaard, som Dennis Knudsen åbnede restaurant med, fik dom i byretten for at slå tjener

Karina Heegaard, som var direktør i dennis Knudsen-restauranten, Kontrast, er nu dømt for vold. Foto: Anthon Unger
Karina Heegaard, som var direktør i dennis Knudsen-restauranten, Kontrast, er nu dømt for vold. Foto: Anthon Unger

20 dages fængsel. Sådan lød dommen i byretten i København, da der tirsdag sattes foreløbigt punktum i en voldssag, som er en udløber af sagen om den celebre Dennis Knudsen-restaurant Kontrast på Rådhuspladsen.

Se også: Dennis Knudsen: Jeg har været for naiv og godtroende

De kendtes stylist og hans makker Karina Heegaard nåede kun at køre det mondæne sted med kongelig bevågenhed i godt en måned, før det kom til åben konfrontation - en situation, der blandt andet resulterede i, at Heegaard stak en ansat tjener to flade øretæver, og den anklage fandt byretten velunderbygget.

Stridens kerne, Mia Møller Rosenkjær er tilfreds med, at byretten har fastslået, at hendes tidligere chef Karina Heegaard, ikke havde ret til at slå hende. Foto: Privat
Stridens kerne, Mia Møller Rosenkjær er tilfreds med, at byretten har fastslået, at hendes tidligere chef Karina Heegaard, ikke havde ret til at slå hende. Foto: Privat

- Den dom blev anket på stedet. Det hele er løgn og latin, snerrede en vred Karina Heegaard, da Ekstra Bladet ringede, og hun nægtede at oplyse, hvor hård en straf, retten havde givet hende.

Karina Heegaard, som var direktør i Dennis Knudsen-restauranten Kontrast, er nu blevet dømt for vold i byretten.
(Foto: Anthon Unger) Kendte Knudsens ’Kontrast’-kaos: Nu er der krig!

Det ville til gengæld hendes advokat, Rune Berggren, der samtidig gjorde opmærksom på, at dommen og straffen ikke betød alverden, fordi sagen i hans optik vil have gode chancer for et andet udfald i Landsretten om tre-fire måneder.

- Vi regner naturligvis med, at vi kan overbevise Landsretten om, at Karina Heegaard ikke slog den tjener, hun var ved at fyre, men derimod klappede hende almindeligt på kinden, erklærer forsvareren.

Skadestue-erklæring
Stridens kerne - tjeneren som kan fremvise skadestue-erklæring på en rød og hævet kind - var trods anken godt tilfreds med sagens udfald i byretten.

Danske kendte - 11. sep. 2015 - kl. 13:12 Her tømmer Dennis Knudsen bar for sprut og kaviar

- Karina var efter mig fra dag et, og det hele kulminerede den lørdag aften, hvor Dennis Knudsen holdt sommerfest på Kontrast for sine 25 frisøransatte, og hvor Mads Dinesen kom sejlende ind og forlagte en stor flaske champagne. Med ca. ti år i branchen som tjener og siden restaurantchef kender jeg godt lovgivningen, og ved, at man naturligvis ikke serverer for så fulde mennesker, så jeg nægtede at skænke for Dinesen og tilbød ham et glas vand. Det bragte Karina i affekt. Hun bad mig holde kæft og blande mig uden om, og så fik hun solgt Mads Dinesen en flaske til 6000 kr. Ikke længe efter lå han ude foran restauranten og var ved at blive kvalt i sit eget bræk, fortæller tjeneren Mia Møller Rosenkjær.

Se også: Efter champagne-skandale: kendis-restaurant lukker

Mia smed sine ringe og begyndte at grave bræk ud af munden på Mads Dinesen, mens Dennis ringede 112 og sikrede en ambulance. Herefter startede alle de voldsomme skænderier mellem Dennis Knudsen og Karina Heegaard, og det hele resulterede i, at hele Dennis Knudsens selskab forlod Kontrast for at feste videre hjemme hos Dennis. Med sig tog de blandt andet champagne og kaviar.

En angivelig meget beruset Dennis Knudsen trygler sit selskab om at tage med hjem til ham og feste videre. (Privatoptagelser)

’Du er så fyret’
- Restauranten lukkede ligesom lige der, så jeg læssede derfor noget af champagnen i min bil og kørte den til Dennis Knudsens adresse, hvorefter jeg kørte hjem i seng. Næste dag kørte jeg ind til min arbejdsplads for at give en hånd med oprydningen, og her var Karina i krigshumør. Hun spurgte om ’vi’ havde haft en god fest, og så knaldede hun mig to flade øretæver og råbte: ’Du er bare så fyret’.

Mia er stadig rystet, når hun skal gengive situationen, der fandt sted i begyndelsen af september i år, men hun er glad for, at hun - da hun fik sundet sig - havde åndsnærværelse nok til at køre på skadestuen så overfaldet efterfølgende har kunnet dokumenteres.

Mister to mill. kr.
For Dennis Knudsen er voldssagen endnu et bevis på, at han udviste utrolig naivitet og forhastet dømmekraft, da han indgik et samarbejde med Karina Heegaard.

Se også: Efter champagnedruk: fyrede halvdelen af personalet

- Foreløbig har det eventyr kostet mig et par millioner kroner. Det er godt nok mange penge. Men jo mere der kommer frem og Karinas væremåde, des bedre kan folk forstå, at der var grund til at lukke af for vores samarbejde øjeblikkeligt. Hun er et menneske med meget alternative normer. Desværre hænger jeg stadig på Kontrast’s lokaler. Det har ikke været muligt at sælge dem endnu, og det er surt, for de koster mere end 100.000 kr. om måneden. Hvis der ikke snart bliver fundet en køber, kan det være, at jeg forpagter det hele ud, men nu må vi se. Der skal snart findes en løsning, erklærer Dennis Knudsen.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen