Direktøren i Aggers tatoverings-investering: 'Et 50 mia. dollars-marked'

Folkene bag investering i tatoverings-forum tror på projektet, lyder det fra direktør

Ami James har sammen med Daniel Agger investeret i Tattoodo.com. Arkivfoto: Henning Hjorth
Ami James har sammen med Daniel Agger investeret i Tattoodo.com. Arkivfoto: Henning Hjorth

Selvom forretningen på ingen måde kører på skinner, så er selvtilliden absolut ikke gået fløjten i Tattoodo.com, som Daniel Agger sammen med en lang række andre rigmænd har investeret i. Tværtimod.

De seneste år har millionunderskud erstattet millionunderskud. Seneste regnskab viser et underskud på 23,4 millioner kroner, hvilket er en tilbagegang i forhold til året før, hvor underskuddet lød på 17,6 millioner kroner.

Samtidig er kassen blevet reetableret af de stenrige investorer, som stadig tror på projektet med et online-forum for tatoveringer.

Ifølge Johan Plenge, direktør og medinvestor, er det, fordi det er et særdeles lukrativt marked.

'Vi investerer stadig i at skalere platformen for at styrke vores position som den største globale markedsplads inden for tatoveringer, som er et $50 mia. marked', skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Andre steder end i pengetanken har selskabet da også succes, lader han forstå:

'Vi oplever forsat kraftig vækst og alene i år er vores brugerbase vokset 500 % til over 5 millioner registrerede brugere og tatovører på platformen.'

Sitet er en slags markedsplads for tatoveringer, hvor tatovører kan komme i kontakt med kunderne, og fremadrettet har folkene bag sitet et nyt tiltag på vej, som skal hjælpe med at få gang i økonomien.

'Vi har netop lanceret vores første digitale abonnementer, der giver tatovører mulighed for bruge Tattoodo til at skaffe nye kunder, som vi har store forventninger til. Så vi ser meget lyst på fremtiden', skriver Johan Plenge.

Ud over Daniel Agger har blandt andre den kendte tatovør Ami James investeret penge i selskabet.

Ekstra Bladet har gennemgået en lang række af de investeringer, som Daniel Agger har foretaget. Og mens det kører med minus i Tattoodo.com, er der to steder, hvor millionerne vælter ind. Det kan du læse mere om her.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere