Disse danske babes blev bestormet på Instagram

Der er rigtig mange danske babes, der har fået succes på Instagram med tusindvis af følgere. Vi har fundet fem

Vi har før skrevet om den aarhusianske Natasha Thomsen, der fik over 100.000 følgere på Instagram, fordi det amerikansk internetfænomen, Dan Bilzerian, delte et sexet billede af hende på hans yderst populære profil.

- Han er jo kendt for at have mange damer, og lige pludselig postede han bare billedet, og så væltede det ind med følgere, siger Natasha Thomsen.

Men hun er ikke den eneste. Vi har fundet fem danske babes, der er blevet bestormet på Instagram med tusindvis af følgere grundet deres udseende.

1. RebeccaBech
Rebecca Bech har over 7000 følgere på Instagram, og tallet er støt stigende hver evig eneste dag. Hun rejser utrolig meget, og deler derfor flittigt af sine bikini-billeder fra stranden.

Hun har eksempelvis lige været i Miami i Florida med lækre cocktails, solbrun hud og hvide strande.

2.Vanessaaanela
Danske Vanessa Moe lever til dagligt som model for modelbureauet Unique Models. Hun deler derfor utrolig mange billeder fra fotoshoots og presseevents, og det kan mændene tydeligvis lide.

Hun er ret populær på Instagram, eftersom hun har 100.000 følgere dagligt.

3._Tinamaria
Vi kunne ikke skrive om Instragram-babes uden at nævne den berømte blogger Tina Maria Hansen. Tina Maria blev for første gang kendt, da hun deltog og vandt Paradise Hotel sæson 8. Men hun er efterfølgende blevet kendt for sin blog, som hun har stor succes med.

Tina Maria har 116.000 daglige følgere på Instagram, hvor hun deler ud om sit liv i London, hvor hun lige er flyttet til.

4.Nzggai_
Nadra Zaggai er endnu en dansk Instagram-babe, der har formået at få stor succes på appen. Hun har på meget kort tid skaffet 15.000 tusind følgere, og hendes besøgstal er støt stigende.

Nadra Zaggai er primært kendt for hendes Kim Kardashian-look med langt mørk hår og sexet timeglasfigur. Hun er 22 år og arbejder til dagligt i butikken Other Stories i Makeup og skønhedsafdelingen.

5. Joy.frederikke
Joy Frederikke er en vaskeægte københavner, der bor Vesterbro og arbejder som model. Hun deler mange billeder af sit liv, og er ikke bleg for at vise hud, når hun er på fotoshoots for modelbureauet Le Management.

Det er en pige med ben i næsen og humor, da hun ofte deler sjove og humoristiske indslag på sin profil.

Hvordan ser pigerne ud? Se pigerne i TV-indslaget foroven