Døden nær: Robert Hansen tilbage i 'Vild med dans'

Skuespilleren var fredag aften tilbage for en enkelt aften som såkaldt 'phoner' i TV2’s' Knæk Cancer'-udgave af 'Vild med dans'

Robert Hansen var fredag tilbage for en kort stund i 'Vild Med Dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Robert Hansen var fredag tilbage for en kort stund i 'Vild Med Dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Fredagens udgave af ’Vild med dans’ var dedikeret TV2’s kampagne ’Knæk Cancer’. 

Derfor havde adskillige tidligere deltagere og dansere i programmet såsom Birthe Kjær, Mette Blomsterberg, Lotte Friis og Robert Hansen sat sig klar ved telefonerne for at tage imod bidrag fra danskerne, der ringede ind for at donere penge til kampen mod den alvorlige sygdom.

Se også: Robert Hansen er tilbage på den røde løber

En sygdom som flere af de kendte fremmødte også selv har haft tæt inde på livet.

En af dem er Robert Hansen, som både har mistet sin mor og sin ekskæreste, skuespilleren Mira Wanting til sygdommen.

– Jeg har været meget berørt af cancer, så for mig giver det god mening at støtte så meget op omkring det som overhovedet muligt, fortalte skuespilleren, der stadig er ved at komme ovenpå efter chokket tidligere på året, hvor han fik et ildebefindende under en forestilling.

Se også: Robert Hansen annoncerer comeback

Efterfølgende blev han kørt til Rigshospitalet, hvor det viste sig, at den ellers så gæve skuespiller faktisk var i livsfare og måtte gennemgå en lang og omfattende hjerteoperation som følge af en flænge i i hovedpulsåren.

– Det går rigtig godt. Jeg er sku’ ved at være tilbage på 100 procent, fortæller Robert Hansen.

– Men ja for fanden, det var en hård tur. Det kom bag på mig selv og alle omkring mig, fortsætter skuespilleren, der dog på trods af den alvorlige hændelse alligevel har formået at tage noget positivt med fra oplevelsen.

– Jeg bliver gladere for de små ting nu, så på den måde, kan jeg godt mærke, at der er sket et eller andet med mig efter den oplevelse.

Se også: Robert Hansen får tv-program om hjerteoperation