DR lover: Ingen snyd med Citybois

Trods protester over 'X Factor'-afstemningen, der sendte Citybois hjem, fastholder DR, at alt gik rigtigt for sig

Ingen har ifølge DR snydt de unge pigers helte, Citybois. Foto: Mogens Flindt
Ingen har ifølge DR snydt de unge pigers helte, Citybois. Foto: Mogens Flindt

De har tusinder og atter tusinder fans på de sociale medier og har skabt en helt ny hype, der ikke før er set i 'X Factor'. Alligevel røg de to drenge, Anthon og Thor, i gruppen Citybois ud før finalen i det populære talentprogram, som 15-årige Emilie Esther fredag aften blev kåret som vinder af.

Emilie Esther vandt fredag aften X Factor-finalen. (Foto: Mogens Flindt) TV - 27. mar. 2015 - kl. 23:52 TV: X Factor-vinder afslører: Jeg får mange frække tilbud

Men selvom der er blevet spekuleret i snyd og hemmelige planer blandt de mange fans, der ikke kan forstå, at Citybois ikke nåede til finalen, så lover DR, at de ikke har haft en finger med i spillet, og at der ikke har været snydt i afstemningen.

(Foto: Mogens Flindt) TV - 28. mar. 2015 - kl. 13:59 Basim afslører: Han er den bedste X Factor-deltager nogensinde

- Jeg kan 100 procent klart sige, at det har der ikke. Man kan også spørge sig selv, hvorfor DR skulle have et ønske om at komme af med nogle deltagere frem for nogle andre, siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef i DR.

Han har en anden forklaring på, hvorfor den populære duo ikke som forventet nåede finalen.

- Det, man kan sige, er, at Citybois måske har haft de mest højlydte fans, men de tre andre har haft flere fans, selvom de måske ikke har været så højrøstede, siger han og slår fast, at 'X Factor' har fundet sin helt rigtige vinder.

- Emilie Esther har vundet 'X Factor' 2015, det er der slet ikke nogen tvivl om. Og hun har endda vundet med 60 procent af stemmerne, hvilket er en kæmpe sejr, siger han.

Citybois skabte kaos i BOXEN, da de gik på den røde løber. (Foto: Mogens Flindt) TV - 27. mar. 2015 - kl. 20:36 TV: Citybois skaber kaos i Boxen

Alligevel kan han sagtens glæde sig over, at 'X Factor' har oplevet en helt ny hype i år.

- Det har da været fuldstændigt fantastisk at der ud af 'X Factor' kan komme sådan et teenagefænomen, siger han.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere