DR-vært: - Jeg er bange for at blive en frygtelig kæreste

DR-darlingen frygtede, hvad det ville gøre ved hendes forhold til kæresten, at der pludselig kom en lille baby. Derfor gik de i terapi

Petra Nagel har før været i terapi for rullende kameraer, men for hendes kæreste var det helt nyt og ret grænseoverskridende. Foto: Tariq Mikkel Khan
Petra Nagel har før været i terapi for rullende kameraer, men for hendes kæreste var det helt nyt og ret grænseoverskridende. Foto: Tariq Mikkel Khan

- Det lyder måske forkælet at gå i terapi, inden der overhovedet er et problem. Men jeg tror altså, at det er godt givet ud på den lange bane.

Ordene kommer fra Petra Nagel, der for godt to uger siden blev mor for første gang. Hun er vild med at være mor - og heldigvis også stadig vild med sin kæreste, Asbjørn. Men inden den lille kom til verden, var DR-værten oprigtigt bekymret for, om hendes og Asbjørns forholdsvis nye forhold kunne holde til en baby.

Se også: DR-vært har født

Sine bekymringer deler hun med hele Danmark, når der på onsdag er premiere på 'Petra får en baby' på DR3. Her sætter Petra Nagel hudløst ærligt ord på de følelser, der fylder i hende.

- Jeg er bange for, at vi ikke bliver lykkelige. Jeg er bange for at blive en frygtelig kæreste, siger hun i programmet.

Derfor beslutter hun sammen med Asbjørn at gå i forældreforberedende terapi hos en psykolog.

- Det er jo meget privat at sætte ord på de ting, man har inde i sit hoved, når man er i terapi. Og så med kamera på. Men jeg tror på, at det vigtigt at gøre det. Alle går sgu fra hinanden i dag, siger Petra Nagel til Ekstra Bladet.

Petra Nagel er fuldstændigt ærlig, når hun laver tv. Hun pakker hverken sig selv eller sine følelser ind. Foto: DR
Petra Nagel er fuldstændigt ærlig, når hun laver tv. Hun pakker hverken sig selv eller sine følelser ind. Foto: DR

Hun tror på, at det er bedre at få talt om tingene, inden det går galt. At få sat ord på, hvordan man har det.

- Hvis man nu er bange for, at man selv udvikler sig til et mor-monster eller at faren er fraværende, så er det da bedre at sige det højt. Så ved man, hvor man har hinanden, siger Petra Nagel.

Se også: Gravid DR-vært: Dét havde ingen fortalt mig

Siden Petra og Asbjørns lille søn kom til verden, har tv-værten ikke spekuleret så meget over deres parforhold.

- Vi er stadig helt høje af den der baby-rus, så vi er ikke nået til, at det er blevet hårdt endnu, siger Petra Nagel og kalder det 'ret fantastisk' at være mor.

- Det er så fedt. Altså fem dage efter fødslen græd jeg hele dagen, men det er vist meget normalt, siger Petra Nagel, der endnu ikke har fundet ud af, hvad hendes søn skal hedde.

- Nej, det er lidt et ømt punkt. Lige nu er det bare lille skat eller Nuggets, som vi har kaldt ham, mens han var i maven.

Se også: DR-vært gravid efter en masse dates

Det på onsdag, at DR3 viser første afsnit af 'Petra får en baby'. Allerede nu kan premieren ses på dr.dk.

Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen