DR-vært stopper: Vil hellere sove længe

Stefan Le Quellec Knudsen, der er vært på P3's 'Go' Morgen', stopper

P3's 'Go'Morgen'-vært stopper. Foto: Jens Dresling
P3's 'Go'Morgen'-vært stopper. Foto: Jens Dresling

Når du fremover tænder for P3's 'Go' Morgen' kommer det til at blive uden Stefan Le Quellec Knudsen ved roret.

Efter to små år kan du høre hans stemme for sidste gang fredag 3 juli. Det skriver han på Instagram.

'Efter små to år er det nemlig på tide at sige farvel til nogle af verdens bedste kolleger og venner, da jeg er blevet enig med P3 om at stoppe på programmet,' skriver Stefan.

I to år er han nemlig stået op før solen, men nu har han ikke længere overskuddet til at stå så tidligt op. Livet er nemlig for kort til at leve i en konstant jetlag-rus, som han beskriver det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

'Go' Morgen P3' med Stefan Le Quellec Knudsen, nu stopper han som vært. Foto: Petra Kleis/DR
'Go' Morgen P3' med Stefan Le Quellec Knudsen, nu stopper han som vært. Foto: Petra Kleis/DR
 

Se også: Elton John sagsøgt af ekskone

Selv er han også overrasket over, at han har holdt så længe.

'Men jeg har simpelthen ikke længere energien og lysten til at stå så tidligt op hver morgen hele året rundt, ligesom Maja og Charles nok også glæder sig til at få en lidt friskere udgave af mig hjem hver dag,' skriver han.

Vis dette opslag på Instagram

TRANSFER-NYT: Selvom billedet her er et par måneder gammelt, viser det meget godt, hvordan jeg har haft det på ’Go' Morgen P3’. Men det slutter lige om lidt. Efter små to år er det nemlig på tide at sige farvel til nogle af verdens bedste kolleger og venner, da jeg er blevet enige med P3 om stoppe på programmet. Det er aldrig en nem beslutning, da jeg elsker at sende radio med @majosefine og @mikkel.rosendal og med et dejligt hold bagved, men jeg må også erkende, at det ud over at være et fantastisk job, også kræver, at man står urimelig tidligt op HVER dag. Da jeg startede, fik jeg at vide, at jobbet normalt har en lidt kortere udløbstid end ellers. Og jeg er nærmest også overrasket over at holde så længe! Men jeg har simpelthen ikke længere energien og lysten til at stå så tidligt op hver morgen hele året rundt, ligesom Maja og Charles nok også glæder sig til at få en lidt friskere udgave af mig hjem hver dag. Livet er for kort til at være konstant træt og gå i en jetlags-rus med drømmen om en lur hængende over hovedet hele tiden. Derfor sender jeg ’Go Morgen P3’ sidste gang næste fredag (d. 3. juli). Det bliver vemodigt, men også dejligt. Da beslutningen lige er taget, ved jeg ikke, hvad der skal ske på den langsigtede bane. Indtil videre fortsætter jeg på P3 - i en anden rolle - indtil midten af september. Derefter står døren til fremtiden åben

Et opslag delt af Stefan Le Quellec Knudsen (@stefanlqk) den

Planerne for fremtiden ligger endnu ikke fast, man han kan dog fortælle, at han fortsætter på P3 indtil midten af september. Det bliver altså i en anden rolle end vært.

Stefan Le Quellec Knudsen har tidligere været journalist på 'Deadline' og idémand på 'Natholdet'.