DR-vært ville ikke til Aarhus: Nu afslører hun den meget private årsag

Vært på DR Sporten Tina Müller havde fundet sin donor og besøgt fertilitetsklinikken, da hun valgte karrieren først

Tina Müller er flyttet til Aarhus, hvor hun tager letbanen til arbejde. Foto: Philip Davali
Tina Müller er flyttet til Aarhus, hvor hun tager letbanen til arbejde. Foto: Philip Davali

Hvorfor ikke bare flytte til Aarhus?

Det burde virke så ligetil, da Tina Müller fik besked om, at DR Sporten ville rykke fra hovedstaden til den jyske ditto. Men flytningen var alt andet end ligetil. Tina Müller havde ganske vist hverken mand eller børn i København, men hun var langt i processen at få et donorbarn.

Tina Müller skal ikke kun være vært på DR sporten, men nu også et madmagasin. Foto: Philip Davali / ritzau Danske kendte DR-stjerne scorer endnu en værtsrolle: Det skal hun lave nu

Klinikken var fundet, og hun havde været igennem de første indledende undersøgelser. Selv manden, som skulle levere donorsæden, var fundet.

- Derfor startede jeg med at sige nej til jobbet i Aarhus, fordi jeg var af den overbevisning, at hvis jeg skulle have et donorbarn, så havde jeg brug for mit netværk. Jeg havde brug for nogen, der kunne hjælpe mig, og da jeg så får at vide, at mit drømmejob, min favoritarbejdsplads pludselig rykker til Aarhus, der krakelerede min verden, siger 40-årige Tina Müller i et åbenhjertet interview med Aarhus-magasinet Panorama.

Vendepunktet kom, da hun fik tilbud om både at være vært for DR Sporten og DR's Madmagasinet. Tina Müller flyttede alligevel til Aarhus, hvor hun fortsatte sine besøg på fertilitetsklinikkerne. Hun kunne dog mærke på sig selv, at noget ikke var, som det burde være. Hun kunne mærke, at hun ikke skulle sætte sin lid til, at hun ville blive lykkelig af at få et barn.

Planerne blev derfor skrinlagt.

Tina Müller føler sig overbevist om, at hun kommer til at fortryde valget.

- Jeg kommer til at fortryde det. Hvis jeg havde fået et donorbarn og var blevet alenemor, så ville jeg fortryde det på et tidspunkt, og det er benhårdt at sige. Jeg skulle formentlig også skifte job. Det ville ikke kunne lade sig gøre at være alenemor med de arbejdstider, jeg har. Men om 10 år kommer jeg også til at fortryde, at jeg ikke fik barn. Uanset hvad er der ikke et rigtigt og et forkert valg. Det er bare et valg, du skal træffe, siger hun til Panorama.

Sporten på DR1 får ny tv-vært. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen TV Her er DR's nye tv-vært

Siden hun i slutningen af 2017 flyttede til Aarhus har hun fundet sig en kæreste. Læs mere om det herunder.

Tina Müller flyttede alligevel til Aarhus, selvom hun først havde afvist den jyske by, da DR-medarbejdere fik at vide, at de skulle til Aarhus. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Forelsket DR-vært viser ny kæreste