Droppede 'Årgang 0' - Nu vil Mathilde være betjent

Mathilde, der var med i de første år af 'Årgang 0', taler nu om tiden efter tv-'karrieren' og planerne for fremtiden

Mathilde fra Sæson 7, som var den sidste, hun medvirkede i.
Mathilde fra Sæson 7, som var den sidste, hun medvirkede i.

Mathilde Beuschau var med fra begyndelsen i TV 2's ambitiøse tv-eksperiment 'Årgang 0', hvor en række børn, der blev født i år 2000 skulle følges fra barn til voksen.

Hun valgte dog at stoppe for 10 år siden, og nu har hun i et interview med realityportalen.dk fortalt, hvordan det er gået hende, siden hun blev fjernet fra spotlyset.

- Jeg har det rigtig godt. Faktisk har jeg aldrig fortrudt, at vi stoppede i 'Årgang 0'. Jeg tror ikke, at det vil være særlig fedt, hvis mit teenageliv blev filmet, siger den nu 16-årige teenager blandt andet til hjemmesiden.

Militær og politi
Hun fortæller desuden, at hun allerede har en klar plan for sin fremtidige karriere.

- Jeg drømmer om at blive politimand, så jeg har en ret klar plan over de næste år. Først vil jeg gerne på HF efter sommerferien, derefter vil jeg gerne have et sabbatår, hvor jeg skal arbejde, og så vil jeg gerne søge ind i militæret, inden jeg så søger ind på politiskolen, siger Mathilde til realityportalen.

Selv om hun ikke længere er med i serien, har hun ikke helt droppet kontakten til de andre fra tv-successen. Hun er nemlig Facebook-venner med både Stephanie, Emma og Rachel.

Mest læste i flash!
Hent flere