Dybvaaaad! SÅ meget tjener han

Efter et underskud på 660.000 kroner er Tobias Dybvad atter i plus. Det afslører hans firmas seneste regnskab

Tobias Dybvad ender med et overskud på 339.000 kroner. Foto: PR
Tobias Dybvad ender med et overskud på 339.000 kroner. Foto: PR

Efter et kedeligt år set med økonomiske briller er Tobias Dybvad ovenpå igen.

Hans firmas seneste regnskab, der blev offentliggjort i slutningen af april, viser, at han sluttede regnskabsåret 2017 med et overskud på 339.000 kroner efter skat.

'Sjov mand, klam personlighed' var Tobias Dybvads første one man show. Showet fra 2013 fik titlen, efter en af Dybvads følgere på Facebook omtalte ham sådan. Showet 'Er det ikke dig fra Dybvad' er fra i år og spiller resten af efteråret. Førstkommende mulighed for at se den mulige vinder af 'Årets Komiker' er ved et stort show i Falconer Salen på Frederiksberg den 3. september. (Foto: Finn Frandsen) Danske kendte Tobias Dybvad: Juryen giver mig et forsøg mere

Det er noget af en forbedring sammenlignet med året forinden, hvor han endte med et underskud på 663.000 kroner.

Resultatet får den standardiserede regnskabs-replik 'Årets resultat anses for tilfredsstillende'.

Større indtjening
Den økonomiske opjustering sker, efter han i det seneste regnskabsår havde en markant større indtjening, og dertil hev han færre penge ud af selskabet.

Indtjening i det seneste regnskabsår var på 1,7 million kroner, og af det beløb trak han 1,3 million kroner ud af firmaet i form af lønninger.

Filmmagasinet Dybvad om ny komedie: Den er rigtig dårlig

Såfremt han selv er modtager af de 1,3 million kroner, har han en månedsløn på 108.000 kroner, som der skal betales indkomstskat af.

Tobias Dybvad har ikke svaret på Ekstra Bladet henvendelse, og det fremgår heller ikke, hvem der er den heldige modtager af millionbeløbet i regnskabet.

Økonomiske kvaler
Tobias Dybvad har tidligere fortalt om nogle økonomiske kvaler, han døjede med på en ferie i Filippinerne.

- Min kæreste var gået fra mig, og tre dage inde i ferien fik jeg at vide, at de ville lukke programmet, hvilket lagde et kæmpepres på min skattegæld. Jeg bad Christian Fuhlendorff om at overføre nogle penge, men Western Union havde lukket, så jeg havde tre dage, hvor jeg var helt ude af den. Jeg var grædefærdig. Min tåbelige adfærd havde indhentet mig, sagde Tobias til mx.dk i 2015.

Tobias Dybvad fortsætter i det sædvanlige lumre spor, der muligvis var sjovt engang. Det er det ikke mere. Foto: Hans Bach Anmeldelser Totalt tåbelige Tobias Dybvad

Det tyder imidlertid på, at de økonomiske problemer er ved at være passé for nu, og det igangværende regnskabsår kan også blive et godt af slagsen.

Tobias Dybvad er lige nu i gang med sit landsdækkende show 'Fasser partner ... Et show om jagten på kærligheden', hvor en stor del af de gennemførte shows har været udsolgte.

Hans næste optræden er i Musikhuzet Bornholm i Rønne onsdag i næste uge.