Dyr sommer-idyl: Mads Langer sætter sommerhuset til salg

For knap syv millioner kan du blive ejer af popsangerens hus i Hornbæk

Det store hus i Hornbæk er bestemt ikke gratis. Foto: Brix Westergaard
Det store hus i Hornbæk er bestemt ikke gratis. Foto: Brix Westergaard

Hornbæk er toppen af poppen, når det gælder sommerhuse - især hvis man har lidt mønter på kistebunden.

Det er måske også derfor, at Mads Langer, der selv er toppen af poppen i den danske musikbranche, i sin tid købte sommerhus her.

Men nu er det ved at være slut med ferier i det sort-hvide træhus i den nordsjællandske ferieby. Langer har nemlig netop sat sit store sommerhus til salg.

Det oplyser Boliga.dk.

Seks år er det således blevet til med Langer som ejer af kvadratmeterne. Han købte nemlig sommerhuset tilbage i 2013, hvor hans plade med ørehængerne 'Heartquake' og 'Elephant' også udkom.

Det 141 kvadratmeter store hus har en stor terrasse og ligger på en grund omkranset af træer, hvor man ifølge salgsopstillingen fra liebhavermægleren Brix Westergaard, der har huset til salg, 'får fornemmelsen af at være midt i skoven'. 

Mads Langer på scenen under Tinderbox 2018. Foto: Per Lange
Mads Langer på scenen under Tinderbox 2018. Foto: Per Lange
 

Mads Langer giver den gas til Hede Rytmer i Silkeborg, mens vennerne fester til Christopher og Cecilies bryllup i Nordsjælland. Han når dog tilbage til middagen. Her ses han til Tinderbox sidste år. Foto: Per Lange Danske kendte Mads Langer måtte forlade bryllup i helikopter

Landets dyreste sommerhusområde
For at overtage Mads Langers sommerhus skal du finde 6,9 millioner kroner. Det svarer til lige omkring 48.900 kroner pr. kvadratmeter.

Hornbæk, der ligger på den sjællandske nordkyst, er da også det område i landet, hvor sommerhusene i første kvartal gik til de højeste priser. Ifølge data fra Boliga.dk kostede sommerhusene nemlig i gennemsnit for 30.335 kroner pr. kvadratmeter i starten af 2019.

Til sammenligning lød de gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser for hele landets sommerhuse i samme periode på 15.640 kroner.

Mads Langer er opvokset i Skive, hvor hans interesse for musik startede. Siden har han gjort karriere som sangskriver og musiker med hits som '3AM' og 'Flawless'.

Se flere billeder af sommerhuset HER.

34-årige Mads Langer, som er fra Skive, sagde under sin koncert, at det var en eftermiddag, 'han aldrig kommer til at glemme'. Foto: Per Lange Koncert-anm. Værdiløs: Mads Langer spiller fallit