Efter 12 år: 'Vild med dans'-stjerne overvejer at trække stikket

Den nye sæson af 'Vild med dans' bliver muligvis uden Michael Olesen

Michael Olesen overvejer, om han skal sige farvel til 'Vild med dans'. Foto: Linda Johansen
Michael Olesen overvejer, om han skal sige farvel til 'Vild med dans'. Foto: Linda Johansen

Michael Olesen kunne forrige år hæve det glitrende trofæ over hovedet og kalde sig vinder af 'Vild med dans' 2017 sammen med skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke.

Igen i år var han med på dansegulvet, da TV2 blændede op for den nye sæson af det populære danseprogram. Her dannede han par med rapperen Lucy Love. De to røg ud af programmet kort inden finalen og overraskede dermed bookmakerne, der havde spået dem ude som nogle af de første.

Men det er dog ikke sikkert, at danskerne hjemme i stuerne vil kunne opleve Michael Olesen, når 'Vild med dans' løber over skærmen på TV2 i det nye år.

Se også: Dansk kendispar går fra hinanden: - Det var min beslutning

Det fortæller han til Realityportalen.

- Nu har jeg lavet det i 12 år, og nu tager jeg virkelig ét år ad gangen. Hvis du havde spurgt mig for fem-seks år siden, så havde jeg sagt: 'Ja, det vil jeg gerne! Er du sindssyg?'. Men nu er jeg nået dertil, hvor jeg tager ét år ad gangen, og det kommer lidt an på, hvad der ellers sker i mit arbejds- og privatliv, siger han til mediet.

Michael Olesen nåede langt i årets udgave af 'Vild med dans' med partneren Lucy Love. Foto: Mogens Flindt
Michael Olesen nåede langt i årets udgave af 'Vild med dans' med partneren Lucy Love. Foto: Mogens Flindt
 

Er mættet
Den 36-årige danser er dog endnu ikke helt afklaret om, hvorvidt han kommer til at være en del af 'Vild med dans'-holdet igen næste år, såfremt han bliver spurgt.

- Jeg elsker 'Vild med dans', og jeg håber ikke, at det er sidste gang, jeg har lavet det. Men jeg ved ikke endnu, hvad der kommer til at ske næste år, og det har jeg det helt fint med. Det kan være, det er, fordi du spørger mig, når jeg lige er blevet færdig med det, så jeg er ret mættet, siger Michael Olesen til Realityportalen.

Se også: 'Vild med dans' på pause: Det skal Sarah lave nu

- Det kan godt være, at jeg svarer noget helt andet til april, fordi spændingen og savnet er kommet op igen. Men uanset hvad, så er 'Vild med dans' en kæmpe del af mit liv, slår han fast.

Privat danner Michael Olesen par med Joan Divine. Foto: Mogens Flindt
Privat danner Michael Olesen par med Joan Divine. Foto: Mogens Flindt
 

Vil gerne have børn
På hjemmefronten forsøger Michael Olesen sammen med kæresten, Joan Divine, ihærdigt at få børn. De har længe forsøgt at gøre to til tre ved hjælp af fertilitetsbehandling, men det er endnu ikke lykkedes. De nægter dog at opgive drømmen om at blive forældre.

- Det er et ønske, der er så brændende stort, at det er svært at slippe, før man har prøvet alt. Men det er også svært at finde energi til det nogle gange, har Michael Olesen tidligere fortalt til Billed-Bladet.

Parret har da også overvejet, om adoption er løsningen for dem.

– Vi har snakket om det og har også undersøgt det lidt, men vi har lagt det på hylden, for lige nu er det det andet, vi vil bruge energi på, sagde han til Billed-Bladet.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Michael Olesen, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere