Efter 46 år i USA: Nu kan dansk kendis endelig flytte tilbage til Danmark

Cremekongen Ole Henriksen og husbonden Laurence Roberts kan langt om længe flytte ind i deres 300 kvadratmeter lejlighed på Sankt Annæ Plads

Man tror det er løgn! Ole Henriksen smager her chips for første gang i sit liv!

Ole Henriksen og Laurence Roberts var i strålende humør, da de mødte op på den røde løber til ELLE Style Awards. De havde gode nyheder at fortælle.

Tilbage i december 2017 købte kendisparret en stor lejlighed på 300 kvadratmeter på Sankt Annæ Plads, men det er først nu, at Ole Henriksen og husbonden kan flytte ind.

- Vi overtog vores lejlighed på Sankt Annæ Plads 1. maj, og vi starter på at renovere den, hvor Laurence styrer det meste, og vi glæder os meget.  Vi købte faktisk lejligheden i december, men Københavns Kommune skulle lige godkende den, da det er en gammel bygning, siger Ole Henriksen.

Selvom parret flytter til Danmark, vil de dog ikke droppe tilværelsen helt i USA. Størstedelen af tiden bliver stadig på amerikansk jord.

- Vi kommer nok til at tilbringe cirka tre måneder om året i Danmark, siger den 66-årige cremekonge.

Oveni den store boligglæde, kan den danske cremekonge også fejre en helt speciel dag i København.

- Jeg har fødselsdag fredag 4. maj, og den bliver fejret meget stille og roligt. Det bliver bare med et par venner. Vi har arbejdet så hårdt med lejligheden, siger han med et stort smil på læben.

Ole Henriksen flyttede ellers til USA som 19-årig, og han har sidenhen skabt sig en kæmpe karriere indenfor skønhedsbranchen.

Ole Henriksen kommer tilbage til Danmark efter mange år i USA. Foto: Jakob Jørgesen Danske kendte Cremekongen vender hjem: Køber luksuslejlighed i København

Tony Littles ustoppelige energi og altid høje humør har gjort ham til milliardær. Foto: YouTube Kendte Sådan gik det tv-shop-legenden: Fra kvæstet alkoholiker til manisk milliardær

Bubber havde et job som publikumsopvarmer, inden han blev kendt på TV. Her dummede han sig på scenen. Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte 'Hvorfor klapper du ikke?': Bubber svinede handicappet til