Efter buttplug og analæg: Nicole Brøggler overgår sig selv

Man troede ikke at det var muligt, men Nicole Brøgger topper den til årets Reality Awards

Her kan du se Nicole Brøgglers yderst sparsomme beklædning. Video: Kristian Hansen og Lasse Brøndal

- Jeg er ikke genert, sagde Nicole Brøggler, da hun overgik sig selv på den røde løber ved årets Reality Awards ved at troppe op...spliterravende nøgen!

- Det er værst bag på numsen, for det sidder meget tight, sagde realitybaben, da hun ankom med sin tro Reality Awards-følgesvend Danni Sigen.

De to er de seneste år løbet med stort set al opmærksomheden ved landets uden sammenligning vildeste og mest vanvittige prisfest.

Men skuffer - det gør de to ikke i år, som det skulle fremgå af billederne...

 

Helt galt gik det sidste år, da Nicole Brøggler og Danni Sigen gjorde deres entre på den røde løbet. Han med et analæg i røven, som hun kunne styre med en fjernbetjening.

Det så meget uskyldigt ud, da Danni og Nicole ankom, som så løb ægget løbsk. Foto: Mogens Flindt
Det så meget uskyldigt ud, da Danni og Nicole ankom, som så løb ægget løbsk. Foto: Mogens Flindt

Men ægget løb løbsk og den snor, der skulle sikre at Sigen kunne trække det ud af anus igen, knækkede. Derfor måtte frisøren køres på hospitalet midt under showet.

Danni poserer her med reality-baben med en buttplug i anus. Men det gik altså helt galt. Nu er han på skadestuen for at få den fjernet.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

På skadestuen kunne de ikke bare sådan hjælpe Danni Sigen, der måtte gennemgå 17 timer i Helvede på sygehuset, før han kunne udskrives. Først fik han lavement, så røg han i  fuld narkose og til sidst blev han skannet.

TV3-reality Buttplug-Danni udskrevet: Sådan kom han af med anal-ægget

Hele ideen med at stoppe noget op i numsen til Reality Awards startede et år tidligere, da Nicole Brøggler kom spillternøgen til showet. Hun var bodypaintet i My Little Porno-stil.

Realtibaben viser her sin butt-plug, der er formet som en hestehale.(Mogens Flindt) Danske kendte Reality-baben med buttplug i numsen

Da hun skulle på scenen og modtage prisen for 'Årets Brandert', gik hun efter endnu mere opmærksomhed, da hun stoppede en buttplug op i numsen på vejen.

Sådan så Nicole Brøggler ud, da hun modtog sin pris in 2015. Foto: Mogens Flindt
Sådan så Nicole Brøggler ud, da hun modtog sin pris in 2015. Foto: Mogens Flindt
 

1 af 2 
2 af 2 Foto: Mogens Flindt.