Efter champagne-skandale: kendis-restaurant lukker

Dennis Knudsen drejer nøglen om på sin blot fire uger gamle restaurant

Dennis Knudsen med Karina, som han skamroste ved åbningen. Nu er hun stoppet efter stor dramatik - og restauranten er lukket. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Dennis Knudsen med Karina, som han skamroste ved åbningen. Nu er hun stoppet efter stor dramatik - og restauranten er lukket. (Arkivfoto: Anthon Unger).

Det vrimlede med danske jetsettere, da kendisstylisten Dennis Knudsen for blot fire ugers tid siden åbnede sin restaurant 'Kontrast' i det indre København. Men der er næppe nået at blive langet mange tallerkener over disken i det fancy spisested, før det allerede nu viser sig at være for sent til at afprøve stedets kulinariske fristelser.

'Kontrast' er nemlig lukket af Dennis Knudsen efter et voldsomt opgør mellem den kendte stylist og hans kompagnon Karina Heegaard.

- Jeg har jo lavet selskabet bag restauranten med min partner Karina Hegaard. Hun er indsat som direktør for virksomheden. Det er hende der ansætter og har ledelsesansvaret. Men efter en uheldig episode forrige lørdag, gik det op for mig, at det her samarbejde på ingen måde kunne fortsætte.

Se også: Efter champagnedruk: fyrede halvdelen af personalet

- Og fordi jeg dels ikke har forstand på selv at drive en restaurant og dels fordi hun hverken vil udlevere bilag eller koder, ja, hun forholder sig bare passivt, så har jeg lukket stedet, siger Dennis Knudsen tirsdag aften til HER&NU.

Den 'uheldige episode', Dennis Knudsen refererer til, blev særdeles tæt beskrevet i tirsdagens udgave af Ekstra Bladet. Her kunne vi fortælle om en overordentlig dramatisk episode forrige lørdag på restaurant 'Kontrast'.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skete balladen, da den såkaldte 'champagnedreng' Mads Dinesen var blevet så fuld, at han kastede op på fortovet foran restauranten. Karina Heegaard forsøgte derefter at få fat i hans familie, men to venner forsikrede, at de nok skulle hjælpe Dinesen.

15 meter længere henne lod de ham dog ligge, da de hellere ville drikke champagne.

Se også: Bøsser: Dybt diskriminerende i Robinson

Det fik Dennis Knudsen til at udbryde, at Karina Heegaard var ude på at slå Dinesen ihjel. Hun blev derefter smidt ud til trods for, at hun ejer halvdelen af restauranten.

- Jeg må ikke udtale mig for min advokat, er Karina Heegaards eneste kommentar til balladen.

HER&NU erfarer, at personalet til sidst måtte give Dinesen livredende behandling og tilkalde en ambulance.

- Jeg vil ikke kommentere på det andet end at der blev solgt en flaske champagne til 6.000 kroner til en, der ikke skulle have haft mere at drikke. Det vil jeg ikke være med til, så det stopper nu, slår Knudsen fast over for HER&NU.