Efter dramatisk brud: Danse-darling forelsket

Dak Wichangoen har igen fundet kærligheden

Dak Wichangoen har fundet kærligheden igen.
Dak Wichangoen har fundet kærligheden igen.

Det var et noget usædvanligt brud fra sin kæreste, Michelin-kokken Dak Wichangoen fortalte om i efteråret i forbindelse med sin deltagelse i 'Vild med dans'. I flere år havde hendes samlever levet et dobbeltliv med en anden kvinde.

Køkkenchefen fra Kiin Kiin har brugt år på at slikke sine sår efter det dramatiske farvel fra sin ekskæreste, men nu er hun blevet forelsket igen, skriver Her og Nu.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Dak Wichangoen, at hun i den grad er glad igen.

- Ja, jeg har fået mig en kæreste, siger hun.

- Vi har kendt hinanden i et stykke, men vi har valgt at holde det lidt for os selv, siger hun til Ekstra Bladet om forholdet til Anders G. Jensen, som hun lærte at kende under 'Vild med dans'.

- Vi mødtes til en efterfest og talte sammen der for første gang. Siden har det udviklet sig og er blevet mere og mere dejligt, siger Dak Wichangoen.

Anders G. Jensen kender alt til den danseverden, Dak Wichangoen fik lov at snuse til i efteråret, da hun dansede Thomas Evers Poulsen i TV2-programmet. Hendes nye kærester har tidligere vundet DM i latin og underviser i dag på Mads Vads danseskole i Aarhus.

Dak Wichangoen understreget, at hun ikke har nogen kæreste for tiden. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Efter 'Vild med dans': Min numse er blevet lille og fast

Det betyder, at han bor i Jylland, mens Dak bor i København, men det trives parret fint med.

- Det handler om at prioritere. Og det gør man gerne, når man er glad for hinanden. Vi har meget at se til begge to, og det gør, at ingen af os sidder og venter på den anden, siger den forelskede kok og fortæller, at det heldigvis ikke tager lang tid at komme til Aarhus med vandflyveren.

- Den har vi benyttet os af nogle gange, griner hun.

Selvom bruddet fra ekskæresten tog hårdt på Dak Wichangoen, har hun lagt det bag sig.

- Alting sker af en grund. Det var rigtigt hårdt i en periode, men jeg er en glad og positiv person, og det har jeg prøvet at fokusere på. Og jeg er videre nu, siger den dansende kok, der mildest talt fik sig noget af et chok, da det nærmest som i en film gik op for hende, hvad der foregik.

Det fortalte hun om til Ekstra Bladet i efteråret.

Dak Wichangoen åbner op for det dobbeltliv hendes kæreste gennem levede. Foto: TV3 Danske kendte Afslørede partners dobbeltliv: Jeg spurgte ham hver dag i et år

- Det skete en dejlig lørdag morgen, hvor hun stod i min lejlighed og spurgte, hvem jeg var. Hun ville gerne vide... Hun havde de samme spørgsmål, som jeg havde, sagde Dak den gang.

- Jeg sov, og min kæreste var ved siden af mig. Hun havde låst sig ind med sine egne nøgler, fortalte hun om den helt surrealistiske oplevelse, der førte til, at hendes daværende kæreste fik tre dage til at pakke sine ting og forlade deres hjem.

Dak Wichangoen opdagede sin mands dobbeltliv ved et tilfælde. Foto: Mogens Flindt TV Sådan afslørede jeg min mands dobbeltliv
I et stort interview taler Dak Wichangoen nu ud om en svær periode i sit liv. Foto: TV3 Danske kendte Afslørede kærestes vilde dobbeltliv: Nu taler 'Vild med dans'-stjerne ud