Efter hård nedtur: Tv-kendis afslører stor nyhed

Camilla kendt fra 'Robinson Ekspeditionen' venter sit første barn

Camilla tabte sig over 10 kilo, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: TV3
Camilla tabte sig over 10 kilo, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: TV3

Da Camilla vendte hjem fra opholdet på Filippinerne i forbindelse med 'Robinson Ekspeditionen', kæmpede hun med at finde tilbage til hverdagen.

Blandt andet fik hun hjælp fra en psykolog til at håndtere de oplevelser, hun havde haft på øen - især den kontinuerlige konflikt, hun løbende havde med deltageren Kenneth, og som fik hende ned i et sort hul på øen, men som også fyldte hos hende efter hjemkomsten til Danmark.

Siden da er det dog gået stødt fremad for 30-årige Camilla, der har fået det meget bedre og i øjeblikket smiler ekstra stort.

Hun skal nemlig være mor for første gang.

Jakob Kjeldbjerg afviser, at de fra produktionens side hjælper deltagerne med at klare de forskellige udfordringer. Foto: TV3 Film, tv & radio Kæmpe fiasko i tv-program: - Det var SÅ tæt på

Det afslører hun over for Ekstra Bladet.

- Dennis og jeg skal være forældre til sommer. Vi har vidst det i et par måneder. Det er mit første biologiske barn, siger Camilla, der er bonusmor til Dennis' datter Mathilde, med et stort smil.

Hun ønsker dog ikke at afsløre for mange detaljer om køn eller temin endnu.

- Vi vil helst holde detaljerne for os selv, men jeg er rigtig glad, siger hun.

Camilla blev stemt ud af 'Robinson Ekspeditionen' lige efter finalen. Foto: TV3
Camilla blev stemt ud af 'Robinson Ekspeditionen' lige efter finalen. Foto: TV3

Den kommende familieforøgelse har betydet, at Camilla og kæresten Dennis har investeret i en ny bolig, hvor der er bedre plads til den lille familie, der snart får et nyt medlem.

- Vi har købt hus, som vi overtog sidste fredag. Det ligger i Storkøbenhavn, og der er 240 kvm. Så vi er gået all in, og der er masser af plads til den lille ny, siger hun med et smil.

Monique von Appen, da hun som 22-årig deltog i 'Paradise Hotel'. Foto: Anthon Unger Danske kendte Tv-kendis vender tilbage: Der var klamt, ulækkert og mug på maden