Efter 'Love Island': Sådan går det vinderne i dag

De var pot og pande i tv-programmet 'Love Island' - men hjemkomsten til Danmark er ikke sket uden udfordringer

Oliver og Julie fandt hinanden i programmet og blev kærester. Foto: TV3
Oliver og Julie fandt hinanden i programmet og blev kærester. Foto: TV3

1. december kunne Julie Melsen og Oliver Erngart lade sig hylde som vindere af tv-programmet 'Love Island'. Et program, hvor det handler om at finde kærligheden og vinde seernes gunst.

Begge dele lykkedes for Julie og Oliver, der forlod villaen på Gran Canaria som kærester og med drømme om at flytte sammen i København. Siden har de ikke set meget til hinanden, selvom de dog stadigvæk er kærester.

- Vi er lige kommet hjem og har skullet bruge en masse tid på veninder, familie, venner og så videre. Så vi har ikke haft alverdens tid sammen. Vi har da set hinanden, men det er ikke det samme som dernede (Gran Canaria, red.), hvor vi var sammen hver dag. Vi kan godt blive bedre til at ses lidt oftere, siger Julie Melsen til Ekstra Bladet og understreger.

- Men der har også været mange mennesker, vi har skullet se.

Se også: Vandt kvart million på tv: Sådan skal pengene bruges

Hun fortæller, at det på flere områder har været mærkeligt at vende hjem til Danmark.

- Man har skullet vænne sig til, at man nu skal begynde at aftale, hvornår man skal ses og acceptere, at man vågner op alene. Men det er ikke sådan, at vi slet ikke ses. Vi skal ses i morgen og på tirsdag, siger Julie.

Ida skal have nye og større bryster uanset om hun vinder eller ej. Foto: ANTHON UNGER Danske kendte - 1. dec. 2018 - kl. 07:23 Slut med reality: Nu skal hun have nye bryster

Genkendes hos lægen
En anden ting, som Julie har skullet vænne sig til, har været at være et kendt ansigt. Pludselig genkendes hun af ung som gammel.

- Det er ikke altid sjovt, når man står hos lægen uden makeup, eller når 15 teenagepiger stopper dig, haha. Jeg har også fået så mange beskeder, at jeg ikke har nået at læse dem alle. Det er vildt surrealistisk, men jeg kan godt lide det. Det er også vildt sjovt at blive genkendt i byen. Jeg har kun oplevet positive henvendelser, forklarer hun.

Oliver og Julie fra dette års 'Love Island'. Foto: TV3
Oliver og Julie fra dette års 'Love Island'. Foto: TV3

'Love Island' blev filmet gennem seks uger på Gran Canaria, hvor der kun gik 24-48 timer fra det skete i villaen, til det ramte danskernes tv-skærme. Derfor lå hele sæsonen også klar til Julie, da hun kom hjem, hvor hun i starten åd afsnittene råt.

- Men jeg har faktisk kun set omkring halvdelen af sæsonen. Lige da jeg kom hjem var det mega spændende, og jeg så det til klokken tre om natten, men nu er det aftaget lidt. Jeg skal nok få set det hele på et tidspunkt, men så vigtigt er det heller ikke for mig, siger Julie og tager sig en tænkepause.

- Der er faktisk et bestemt afsnit, jeg ikke skal se. Det er i poolen, hvor jeg har fået at vide, at man kan se mine bryster. Så det skal jeg ikke se. Det var faktisk, efter jeg fik det at vide, at jeg stoppede med at se det.

Se også: Svigerfar så med under sex: Her er deres reaktion

Sammenholdet er væk
Hjemme i Danmark kan hun nu konstatere, at hun har halsbetændelse og julestress. Og imens kalenderlyset rykker tættere og tættere på 24. december, så drømmer hun sig tilbage til villaen på Gran Canaria.

- Jeg savner det så meget. Jeg savner varmen, villaen og sammenholdet, vi havde dernede. Det er blevet lagt på hylden, efter vi kom hjem. Der er alt for meget drama, hvor nogle bliver inviteret til noget og andre ikke. Jeg savner det sammenhold, vi havde, slutter hun af.

Skærm

Mest læste i flash!