Efter rådhusklokke-stunt nytårsaften: Blogger-babe raser over hånlig besked

Sarah Louise Christiansen føler sig overfuset, fordi hun ikke svarede hurtigt nok på en mail

Sarah Louise Christiansen fik tilbud om at være ambassadør for firmaet bag stuntet på rådhusuret. Foto: Privat
Sarah Louise Christiansen fik tilbud om at være ambassadør for firmaet bag stuntet på rådhusuret. Foto: Privat

- I var begge blevet valgt som potentielle ambassadører til mamaspace.com, der lanceres den 1.1. Men jeg kan forstå på mine kolleger, at I er for fine (eller selvoptagede) til at svare på en høflig henvendelse. Jeg vil ønske jer begge held og lykke og vil foreslå, at I slår ordet 'pli' op.

Sådan lyder det i en Facebook-besked, som bloggeren Sarah Louise Christiansen har lagt op på sin blog. Afsenderen er bestyrelsesformand hos mamaspace.com Marc Jeilman, der kort før jul havde tilbudt modellen at blive ambassadør for den selvsamme virksomhed, som nytårsaften røg ud i et stormvejr, da den uden at bede om tilladelse lagde en reklame på rådhus-uret i det indre København.

Dengang svarede Sarah Louise, at de måtte sende en mail, og at hun ville tage stilling til den, når hun havde tid.

Se også: Firma reklamerede uden tilladelse på rådhustårnet

Derefter gik Sarah Louise på juleferie, og da hun atter åbnede sin mail den 2. januar, lå der ganske vidst en mail fra mamaspace, men før hun havde haft mulighed for at svare, havde bestyrelsesformanden sendt den hånlige besked på Facebook.

Sarah Louise Christiansen holdt fri i julen og fik derfor ikke svaret på mailen. Det medførte denne svada på Facebook. Foto: Privat
Sarah Louise Christiansen holdt fri i julen og fik derfor ikke svaret på mailen. Det medførte denne svada på Facebook. Foto: Privat
 

Sarah Louise Christiansen greb derfor atter til sin blog og i indlægget 'Det grænser jo til chikane' sætter hun ord på sine oplevelser og følelser, som her et par dage senere ikke har ændret sig.

- Man bliver udsat for lidt af hvert som blogger, men når man ser på det stunt, han også lavede på rådhuset, så er det nok bare sådan, han er. Han mangler nok en hel generel føling for, hvad man kan tillade sig, siger hun til Ekstra Bladet.

Se også: Sarah Louise: Jeg gik helt ned med flaget

Kræver ugers planlægning
Sarah Louise Christiansen er tydeligt forbløffet over, at hun pludselig skal beskyldes for at mangle pli, fordi hun ikke svarede hurtigt nok på en e-mail. Samtidig udtrykker hun forundring over, at et ambassadørskab skulle sættes så hurtigt i stand.

- For en blogger er et ambassadørskab en ret stor ting, der kræver ugers planlægning. Så jeg blev da overrasket, da jeg åbnede min Facebook for at lægge billeder fra juleaften op og kunne se, at jeg blev godt gammeldags svinet til. Jeg kan jo ikke bare sige ja til noget, jeg ikke engang er blevet præsenteret for, hvad er. Det giver sig selv, siger hun.

Sarah Louise Christiansen er mor til tre. Foto: Privat
Sarah Louise Christiansen er mor til tre. Foto: Privat
 

I det oprindelige blogindlæg valgte hun alligevel at strege Marc Jeilmans navn ud. Men da bestyrelsesformanden selv delte indlægget på Facebook og skrev en besked på bloggen, hvor han gav sig til kende i kommentarfeltet, skrev hun i det efterfølgende indlæg mandens navn.

Og det har medført en større forvirring omkring injurier. For en af Sarah Louises følgere sendte en besked med et screenshot fra Marc Jeilmans Facebook, hvori han blandt andet skriver:

- Sarah lever af drama – så du må hellere spørge hende, hvorfor hun har behov for at lave to blogposts. Den sidste med injurier, der nu er overgivet til myndighederne.

Det blev af Sarah Louise tolket på den måde, at det var hende, som bestyrelsesformanden havde politianmeldt.

Sarah Louise blev opsøgt i sit hjem af en stalker. Foto: Mogens Flindt Kendte Sarah Louises mareridt: Opsøgt af stalker

Men Ekstra Bladet har været i kontakt med Marc Jeilman, der afviser, at han skulle have politianmeldt bloggeren. Han forklarer, at der er tale om en misforståelse, da Sarah Louise i sit andet blogindlæg sagde et screenshot op, hvor en af hendes mange følgere hævder, at bestyrelsesformanden skulle have truet vedkommende med bandebesøg.

- Injurierne har intet med Sarah at gøre. Det er en person, der har skrevet nogle rigtig grimme ting om mig, som Sarah så vælger at offentliggøre. Det er den person, jeg taler om, når jeg taler om injurier. Det har jeg også skrevet til Sarah Louise i en privatbesked på LinkedIn, forklarer Marc Jeilman, der efterfølgende har sendt dokumentation til Ekstra Bladet i form af et screenshot af samtalen.

Kald det bare et overgreb
Den oprindelige besked hvor han anklager blandt andre Sarah Louise for at mangle pli, fordi hun ikke svarede på mailen hurtigt nok, står han ved. Også de hårde ord.

- Hvis det er et overgreb at skrive sådan, så kald det bare det. Jeg er nok bare gammeldags. Jeg er selv en bonderøv fra Stege, så jeg er ligeglad med hendes fine fornemmelser. Jeg har ikke noget filter, jeg er bare ærlig, og det synes jeg ikke er respektløst. Jeg går op i, at folk er hæderlige og svarer tilbage. Det har hun så valgt at bruge til at skabe et drama, siger han.

- Vi ser sådan nogenlunde normale ud, ud af til men indeni, er vi begge to noget værre rod, lyder Sarah Louises beskrivelse af sin nyfødte søn og sig selv. (Privatfoto) Danske kendte - 17. jun. 2016 - kl. 10:12 Sarah Louise: Nu trækker min søn selv vejret

- Først havnede I i et mindre stormvejr på grund af reklamen på rådhus-uret. Og nu dette. Hvad synes du om jeres start?
- Jeg mener, at Danmarks befolkning er gået i granatchok. I starten fik vi masser af positive tilbagemeldinger, men den er så skredet i svinget de seneste dage. Vi er da lidt overraskede over, hvor indebrændte folk kan være over et hjerte. Men vi får da en masse SEO (søgemaskineoptimering, red.) på det her, siger Marc Jeilman muntert og fortsætter.

- Jeg har grundigt undersøgt, at der ikke var nogen lov imod det, vi gjorde, så jeg er indiferrent. Jeg har brugt rigtig lang tid på at tænke over, hvordan vi kunne tage den lige til kanten.

Marc Jeilman siger, at man allerede har andre ambassadører for sitet klar, men at man venter med at annoncere dem til stormvejret har lagt sig.

Én ting er sikkert. Sarah Louise Christiansen bliver ikke en af dem, og hun kommer heller aldrig til at benytte sig af hjemmesiden.

-  Jeg vil hellere køres ned af en lastbil, siger hun.

Mest læste i flash!