Efter stort prisnedslag: Sofie Linde har solgt lejlighed

'X Factor'-værten og hendes mand, Joakim Ingversen, har solgt deres bolig på Østerbro

Sofie Linde har måttet æde et voldsomt nedslag i prisen. Foto: Mogens Flindt
Sofie Linde har måttet æde et voldsomt nedslag i prisen. Foto: Mogens Flindt

Der er gang i butikken hjemme hos Sofie Linde - både privat og rent arbejdsmæssigt.

I fredags tog hun hul på en ny sæson 'X Factor', og nu er det også lykkedes hende og gemalen, Joakim Ingversen, at komme af med deres 163 kvadratmeter store lejlighed på Østerbrogade på Østerbro i København.

Se boligen her.

Tv-parret satte lejligheden til salg i sommer for 6.798.000 kroner, men bare tre uger senere sænkede de prisen med 200.000 kroner.

Siden er der to gange yderligere slået kroner af salgsprisen, der i oktober havnede på 5.995.000 kroner, og nu er lejligheden solgt, oplyser ejendomsmægleren Lokalbolig Østerbro ifølge boliga.dk på Instagram.

Sofie Linde og Joakim Ingversen har gjort deres lejlighed billigere at købe. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Prisfald på kendis-lejlighed

Hvad det endelige hammerslag lyder på, vides endnu ikke.

Det er dog ikke sikkert, at det har været nødvendigt med et stort nedslag i prisen.

Tal fra Boliga viser nemlig, at den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris på Østerbro i 2018 lå på 45.883 kroner per kvadratmeter, mens Linde Ingversens adresse senest var udbudt til salg med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 36.779 kroner.

Sofie Linde og Joakim Ingversen har haft Østerbro-lejligheden siden 2016, hvor den blev handlet til 5.500.000 kroner.

Parret riskerer at få meget travlt. De har for nylig fået et barn sammen, og nu skal de måske også snart flytte. Foto: Mogens Flindt Danske kendte 'X Factor'-værters lejlighed til salg: Kom med indenfor