Efter sviner: Gulddreng svarer Treo igen

Kun to stjerner kunne det blive til, da Treo anmeldte hitmageren

Selvtilliden fejlede som vanligt ikke noget hos hitmageren, der på den røde løber annoncerede, at han - måske en anelse tvivlsomt - agter at stille op til folketinget. (Video: Ritzau)

Popfænomenet Gulddreng elsker modeller, men selv er han efterhånden sidste års model.

Det mente Ekstra Bladets anmelder, Thomas Treo, der gav hitmageren to stjerner for sidste uges koncert i Store Vega. Under overskriften ’Gulddreng færdig: Sidste års model’ skrev Thomas Treo blandt andet:

Gulddreng alias Malte Fynboe Manniche Ebert har sin berettigelse som et billigt grin - eller snarere fnis - på YouTube. Ikke i en koncertsal, hvor hans vandede vittigheder hurtigt fremstod udvandede.

Se også: Gulddreng færdig: Sidste års model

Her til aften troppede en veloplagt Gulddreng op på den røde løber til Zulu Awards, hvor Ekstra Bladet naturligvis spurgte til, hvad han mente om den hårde anmeldelse.

- Som Thomas Helmig engang sagde til mig: Det mig, der står derude og banker på og be’r dig om at prøve at forstå. Der findes ikke noget, der hedder dårlige anmeldelser, Gulddreng – kun dårlige anmeldere, lød det skarpe svar fra Gulddreng.

Så at han kalder dig en fidusmager, der har haft et godt halvt år, men nu synes det slut. Det gør dig ikke noget?

- Tja, det gør mig ikke så meget. Hils ham rigtig mange gange. Jeg giver en fadøl, Thomas.

En time senere gav Gulddreng da også svar på tale, da han vandt prisen som 'Årets nye navn' og såmænd fik den overrakt af ingen ringere end Metallica-trommeslageren Lars Ulrich.

Skærm

Mest læste i flash!