Ekstra Bladets chefredaktør skal skilles

Poul Madsen skal skilles fra sin kone, som han har dannet par med i 12 år

Poul Madsen og hans kone, Marie Louise Toksvig, går hvert til sit. Foto: Linda Johansen
Poul Madsen og hans kone, Marie Louise Toksvig, går hvert til sit. Foto: Linda Johansen

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen skal skilles fra sin kone, journalisten Marie Louise Toksvig.

Det meddeler han fredag aften på sin Facebook-profil.

'Jeg har for ganske nylig truffet en af de vanskeligste beslutningen i mit liv ved at fortælle min kone, at jeg vil skilles. Marie Louise er en ualmindelig og fantastisk kvinde, men jeg føler efter 12 års samliv, at vi har givet hinanden det vi kunne. Vi er begge to meget opsatte på at bevare vores venskab, og det er jeg meget taknemmelig over, ikke mindst fordi hun udover at være min kone også har været min bedste ven og skarpeste rådgiver og mine børns fortrolige,' skriver han.

'Lige nu er vi selvfølgelig alle kede af det, men jeg vil på alle måder hjælpe Marie Louise og vores børn til at komme bedst muligt videre,' lyder det endvidere i opslaget.

Poul Madsen har to børn fra et tidligere ægteskab, mens Toksvig har et fra et tidligere forhold. Han har tidligere været gift med forhenværende TV2-vært Susanne Utzon.

Poul Madsen oplyser, at han ingen yderligere kommentarer har til skilsmissen.

- Jeg vil ikke sige mere nu, skriver han i en sms.

56-årige Poul Madsen og 48-årige Marie Louise Toksvig, der er vært på 'Politiradio' på Radio24syv og forfatter til en række bøger, mødte hinanden, mens hun var nyhedsredaktør på Ekstra Bladet.

'Chefredaktør Poul Madsen og nyhedsredaktør Marie Louise Toksvig har nu besluttet fremover at danne fast par. En glædelig begivenhed, som fortjener et stort tillykke,' lød det i en mail til Ekstra Bladets medarbejdere fra den daværende administrerende chefredaktør Hans Engell i marts 2006.

Det kom til at have arbejdsmæssige konsekvenser for Toksvig, der siden stoppede på Ekstra Bladet.

- Alene mistanken om, at fortroligheder bliver udvekslet bag kulissen, gør, at jeg har besluttet, at sådan her kan det ikke fortsætte, forklarede Madsen dengang til fagbladet Journalisten.

Poul Madsen har været ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet siden 2007.