Endelig: Laudrup har solgt sin millionvilla

Kort efter nytår blev skødet overrakt.

Den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Brian Laudrup, har solgt sin villa. Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Jakob Jørgensen
Den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Brian Laudrup, har solgt sin villa. Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Jakob Jørgensen

Prisen har man ikke ønsket at oplyse, og den forbliver derfor en hemmelighed, indtil tinglysningen af handlen ligger klar.

Men alt tyder på, at eks-fodboldspilleren Brian Laudrup og hustru Mette måtte sluge et milliontab, da de den 2. januar efter en liggetid på mere end 200 dage endelige kunne skrive under på salget af deres strandvejspalæ i Skodsborg nord for København.

Salget bekræftes af ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen fra Boliga over for business.dk.

Se også: Top fem: Her er Danmarks dyreste sommerhuse

Der hører en glimrende udsigt med til millionvillaen. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Der hører en glimrende udsigt med til millionvillaen. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
 

Familien Laudrup købte den 156 kvadratmeter store villa i 2007 for 14 millioner kroner. Siden 2010 har Brian Laudrup flere gange forgæves forsøgt at sælge hjemmet, der i juni sidste år blev sat til salg igen. Denne gang til ’blot’ 11,8 millioner kroner.

- Vi er i samme situation som så mange andre forældre. Når ens unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke længere får brugt. Og så kunne vi godt tænke os noget mindre, som ikke kræver det samme. Jeg bruger også meget tid i udlandet med tv og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre, har Brian Laudrup tidligere udtalt til Boliga.

Se også: Brian og Mette Laudrup forsøger igen at sælge villaen i Skodsborg

Uanset hvad den ukendte køber har sluppet for den imponerende villa, så kan vedkommende nu kan se frem til at nyde 156 kvadratmeter med panoramaudsigt over Øresund, en grund på cirka 2.000 kvadratmeter, to soveværelser, en glas-udestue samt et separat anneks med entré, walk-in-closet, badeværelse, soveværelse og tre terrassedøre.

Se mange flere billeder af Brian Laudrups nu tidligere villa her.

Mest læste i flash!
Hent flere