Endnu et kendis-brud: Tidligere DR-stjerner går hver til sit

Babou fra 'X Factor' og 'Mentor'-vinderen Julie Bjerre er færdige med hinanden

Så søde var Grand Prix-parret sammen. (Privatfoto)
Så søde var Grand Prix-parret sammen. (Privatfoto)

Der var andet end iørefaldende toner i luften under Dansk Melodi Grand Prix 2015. Sød musik opstod mellem to af deltagerne i Aalborg, og siden har 20-årige Babou og den tre år yngre Julie Bjerre været kærester.

Som ganske ung knægt var Babou med i 'X Factor' og ved Grand Prix'et stillede han op med nummeret 'Manjana'. Julie Bjerre vandt i 2013 sangprogrammet 'Mentor' og fik ved vinterens popkonkurrence en flot placering med sin 'Tæt på mine drømme'.

På de sociale medier har deres fans kunnet følge med i de to sangeres kærlighed, men tirsdag var der pludselig noget, der tydede på, at det var slut mellem de to DR-stjerner.

'Be strong, fake smile, move on', skrev Julie Bjerre på sin Instagram-profil, hvor også Babou mere end antydede, at noget ikke var helt godt.

Shit happens, things go wrong, but guess what? Life goes on #bestrong #thoughtful #respect

Et billede slået op af Babou (@baboumusic) den

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Babou, at det otte måneder lange forhold er gået i stykker.

- Det skete i mandags og det er jo altid trist sådan noget, siger han stille til Ekstra Bladet.

Kort efter Grand Prix'et flyttede Babou til Amager, og det var en klar gevinst for hans forhold til Julie Bjerre. Men da han for en måned siden flyttede tilbage til Aarhus, blev det for alvor svært, og parret var enige om, at det skulle være slut.

- Men derfor er det hårdt alligevel, siger han.

I Babous øjne var det blandt andet aldersforskellen, der gjorde det svært for de to unge mennesker at få det til at fungere.

Julie er 17 år og går i gymnasiet. (Foto: Mogens Flindt)
Julie er 17 år og går i gymnasiet. (Foto: Mogens Flindt)
 

- Vi er to forskellige steder. Julie går i gymnasiet, og jeg kan sagtens huske, hvordan det var. Jeg er bare færdig med at feste så meget og er faldet lidt mere til ro, siger han.

Babou drømmer om at flytte tilbage til København, og så er næste projekt at finde ud af hvilken retning han rent musikalsk vil bevæge sig i.

Babou vil ikke afvise, at han vil prøve lykken i Dansk Melodi Grand Prix igen. (Foto: Mogens Flindt)
Babou vil ikke afvise, at han vil prøve lykken i Dansk Melodi Grand Prix igen. (Foto: Mogens Flindt)