Farlig trend efter Bier-gyser: Forblindet teenager i biluheld

Kvinde i frontalt sammenstød, efter hun inspireret af 'Bird Box' kørte bil uden at kunne se vejen

Sandra Bullock spiller hovedkarakteren i 'Bird Box', der inspirerer folk til at tage bind for øjnene.

En 17-årig kvinde er kollideret med en modkørende bilist i Utah i USA, efter hun havde blindet sig selv.

Uheldet skyldes, at kvinden trak en hat ned for øjnene for at prøve kræfter med den såkaldte #birdboxchallenge, mens hun kørte, skriver BBC.

Sandra Bullock kæmper bravt for at liv til sin karakter Malorie i 'Bird Box'. Foto: Netflix Filmanmeldelser - 21. dec. 2018 - kl. 21:26 Susanne Biers Netflix-gyser: Top eller flop?

Den farlige trend er inspireret af Susanne Biers aktuelle gyser, 'Bird Box', der havde premiere på Netflix kort før jul.

I filmen holder hovedpersonen, Sandra Bullock, sig selv og sine to børn i live ved at færdes med bind for øjnene for at undgå at se de usynlige kræfter, der får mennesker til at begå selvmord.

Ingen undskyldning
Hverken kvinden, hendes 16-årige medpassager eller passagererne i den modkørende bil kom til skade.

Efter uheldet har det lokale politi advaret mod den ellers åbenlyst farlige forseelse.

Susanne Bier er blevet nævnt som et muligt bud på den første kvindelige James Bond-instruktør. Det rygte har hun ingen kommentarer til, men hun vil gerne lave flere spionfilm, understreger hun. Foto: Jonas Olufson Kendte Susanne Bier på toppen: Kan godt være lidt hårdt og ensomt

- Det kan ikke undskyldes at gøre noget så farligt som det - ikke kun over for dig selv, men over for alle andre på vejene, siger politikommisær Travis Lyman til BBC.

Ifølge politikommisæren er den 17-årige sigtet for uansvarlig kørsel.

I sidste uge advarede Netflix selv filmens publikum mod at være en del af tendensen.

Susanne Biers nye film på Netflix har sat i en lidt uheldig trend i gang, mener streamingtjenesten. Foto: Saeed Adyani/Netflix Film, tv & radio - 3. jan. 2019 - kl. 21:41 Netflix advarer mod farlig trend: 'Lad være med at skade jer selv'

'(...) lad være med at skade jer selv med denne 'Bird Box'-udfordring'.