Farvel til TV2: Nu går han helt nye veje

Den tidligere 'Vild med dans'- og TV2 Sport-vært Claus Elming har gang i en række projekter for tiden. Blandt andet er han ekspert under VM i ishockey, hvor læsere kan score kassen på Elmings spiltips

Claus Elming agerer ishockeyekspert under slutrunden i Danmark. Foto: Mogens Flindt
Claus Elming agerer ishockeyekspert under slutrunden i Danmark. Foto: Mogens Flindt

Tidligere i år annoncerede Claus Elming, at han ikke længere skulle være vært på 'Vild med dans' efter 12 sæsoner.

Nu er 49-årige Elming i gang med en lang række projekter. Under VM i ishockey agerer han ishockeyekspert for spilsitet SpilXperten.com, hvor han giver læserne spiltips under slutrunden.

Det fortæller Elming til Ekstra Bladet.

- Da jeg ikke skulle lave VM i ishockey for TV2, så bød der sig en lang række muligheder, heriblandt at holde lidt forskellige oplæg til virksomheder i forbindelse med VM i ishockey, hvor jeg siger nogle ord til dem om modstanderne, og hvad VM i ishockey er for en størrelse, og hvordan VM i ishockey er kommet til Danmark.

- Så fik jeg kontakt til SpilXperten, som gerne ville have mine daglige takes på, hvordan jeg ser VM i ishockey. Man kan vist roligt sige, at jeg er kommet godt fra land med mine spilartikler. Jeg har ramt nogle rimelig gode odds og misset meget få, så jeg har imponeret mig selv rigtig meget. Det er på den måde, at jeg er involveret i VM i ishockey, siger Claus Elming til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det kører for Claus Elming i øjeblikket. Foto: Mogens Flindt
Det kører for Claus Elming i øjeblikket. Foto: Mogens Flindt
 

Ny VM-satsning
Ved siden af erhvervet som ishockeyekspert er han også i gang med en lang række andre projekter. Han har startet picks.dk, hvor han er klar med en satsning til VM i fodbold, hvor folk kan satse på VM-resultater og rangere dem.

- Vi har i mange år haft NFL-picks, hvor man kunne gætte på, hvem der vandt, og rangere det resultat, som man troede mest på. Det har vist sig superpopulært.

- Vi har nu besluttet at omprogrammere det og udvide det til flere sportsgrene. Den første begivenhed er VM i fodbold, hvor vi har lavet VM Picks, og det skal nok blive stort. Vi håber på, at det bliver sommerens store dille, hvor man kan konkurrere mod sine venner, siger Claus Elming.

Ved siden af de to projekter laver han også to forskellige podcasts - en podcast om amerikansk fodbold ('NFL Showet') og en cykelpodcast ('Veloropa').

Tilbage på tv i fremtiden
Claus Elming har dog klar formodning om, at han kommer tilbage på tv.

- Jeg tager en pause fra tv nu, og nu koncentrerer jeg mig om de små projekter, som alle er virkelig sjove. Det er så fedt med sådan noget, og så må det bære eller briste. Jeg hygger mig med det her lige nu, og så kommer der nok noget tv på et tidspunkt, siger den tidligere TV2-vært.

Danmarks kampe bliver som udgangspunkt ikke sendt på TV2 på grund af manglende seertal tidligere. Foto: AP Film, tv & radio Undrer du dig også? Derfor må du ikke se kampen på TV2

Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte Så mange millioner har 'creme-kongen' givet for sin nye lejlighed