Feriefotos: Bikiniklædt Christiane nyder barslen

Efter tre travle måneder med business og baby kan entertaineren endelig slappe af med sønnike

At jonglere med både baby og karriere har vist sig at være en udfordring for Christiane Scaumburg-Müller. Foto: Mogens Flindt
At jonglere med både baby og karriere har vist sig at være en udfordring for Christiane Scaumburg-Müller. Foto: Mogens Flindt

14 dage efter sønnikes fødsel var Christiane Schaumburg-Müller tilbage på job.

Med et cv, der tæller forretningskvinde, iværksætter, designer, chefredaktør, skuespillerinde og tv-vært, er der fuld knald på karrieren, eftersom "barselsordninger for selvstændige med små virksomheder ikke sparker røv eller betaler huslejen", som hun skrev det i et indlæg på sit livsstilsunivers, chrichri.dk.

Heldigvis kunne den snart 35-årige danske darling i december se frem til lidt barsel efter tre travle måneder med baby og business. På Instagram lader hun nu billederne tale for sig selv.

Se også: Nervøse Christiane: - Der er heldigvis kun én stor solo

Schaumburg-Müller er nemlig taget til Thailand sammen med sin snart fire måneder gamle søn, Constantin.

Det viser hun på et bikinibillede, hvor hun sidder i en pool med havudsigt. På et andet foto sidder hun på stranden og nyder en kokosnød.

Det fremgår ikke af billederne, om rapperen L.O.C. også er med i Thailand.

Se også: L.O.C om religion: Jeg tvivler hele tiden

Parret overraskede alle i starten af maj 2016, da tv-værtinden annoncerede sin graviditet på Instagram under hashtagget "ja, vi er sammen igen". I sommeren 2015 bekendtgjorde powerparret ellers, at de skulle skilles.

- Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade, sagde den dengang vordende mor til Ritzau Fokus.

Se Christiane Schaumburg-Müllers feriefotos her og her:

Mest læste i flash!
Hent flere