Fetterlein: Jeg har fået mere styr på livet

- Dengang fuckede jeg op uden at gøre det bevidst, siger den tidligere tennisspiller om sin fortid

Mange forbinder måske Frederik Fetterlein med et omflakkende jetsetterliv, skiftende kærester og en kæmpe gæld, som blev beskrevet i programmet 'Luksusfælden' i 2012.

Men nu har den tidligere tennisspiller kastet sig ud i et projekt, som i den grad har udviklet ham, siger han.

Deltagerne ved pressemødet i dag. (PR Foto) TV - 1. mar. 2016 - kl. 19:39 Fetterlein i ny fiktions-serie

Frederik Fetterlein spiller nemlig rollen som sig selv i fiktionsserien 'Fetter', der har premiere den 7. marts på en ny streamingtjeneste, mashed.net.

- Folk, der har været imod alt det, jeg har lavet tidligere, synes, at det er det bedste, jeg har lavet nogensinde før. Det er fedt, siger den 45-årige far til to.

Fetterlein med Andrea, som ind i mellem ser sig arg på ham. Her med sønnen Sean. (Arkivfoto: Mogens Flindt). Danske kendte - 28. nov. 2015 - kl. 20:33 Fetterleins forlovede: Jeg har lyst til at slå ham i hovedet

I serien, der også har Uffe Holm, Lina Rafn og Mascha Vang på rollelisten, har Fetterlein for første gang prøvet kræfter med skuespillet.

- Jeg tror, at de fleste har tænkt: 'Kan ham der Frederik Fetterlein overhovedet finde ud af skuespil?' Man har jo selvfølgelig sin fortid og baggrund imod sig. Men det er gået pissegodt. Undervejs har alle mulige, også mine kritikere, set med og kommet med feedback. Jeg har sagt til alle, både crew, cast og dem, der har set med undervejs i processen: 'I skal være hårde over for mig og sige tingene ærligt, så jeg kan blive bedre', forklarer han.

Flere kendisser har gennem årene fundet kærligheden i Underholdningsprogrammer. (Foto: Polfoto) Kendte Kærlighed for åben skærm: De fandt hinanden på tv

Frederik Fetterlein beskriver sin rolle i serien, som 'en charmerende, sød dreng, der fucker op og får det til at fungere alligevel på en eller anden måde'.

- For nogle år siden var karakteren mere tæt på mig og mit rigtige liv. Nu har jeg fået mere styr på livet. Dengang fuckede jeg up uden at gøre det bevidst. Jeg har aldrig rigtig gjort noget bevidst, det er bare endt sådan, siger han.

Se Frederik Fetterlein fortælle om sin rolle i 'Fetter' - og svare på, om han nogensinde har været dildomodel - i klippet øverst i artiklen.

En række af de medvirkende til pressemøde på 'Fetter'. (Foto: PR)
En række af de medvirkende til pressemøde på 'Fetter'. (Foto: PR)

Der er 11 afsnit af 'Fetter'. De to første afsnit er gratis, og hele serien koster 69 kroner.

Kasper Kopping er manden bag de nye afsløringer. (Arkivfoto: Linda Johansen). Kendte Nye afsløringer: Se og Hør tvang kendte til billeder

Se også: Ugeblad: Fetterlein får egen TV-serie

Fetterlein med sin kommende brud, Andrea. (Arkivfoto: Mogens Flindt). Danske kendte - 1. aug. 2015 - kl. 14:14 Fetterlein giftes i Kroatien

Mest læste i flash!
Hent flere