Fie Laursen afslører detaljer om forhold til Hollywood-kendis

- Han er det bedste menneske, jeg længe har mødt

Dylan og Fie dater - men det spæde forhold har svære odds. (Privatfoto)
Dylan og Fie dater - men det spæde forhold har svære odds. (Privatfoto)

Fie Laursen bor lige nu i Los Angeles, hvor hun nyder livet, inden hun skal i studiet og indspille musik om nogle uger. Ikke mindst er der én særlig person, der fylder i bloggerens liv.

Danske kendte - 28. aug. 2015 - kl. 17:50 Fie Laursen dater Hollywood-kendis

Hun fortalte i sidste uge, at hun dater 17-årige Dylan Lee, der er søn af skuespiller Pamela Anderson og musiker Tommy Lee.

Dengang ville hun ikke fortælle om forholdets detaljer - blot fortælle, hun var rigtig lykkelig, men nu afslører Fie Laursen, hvordan forholdets status er.

- Jeg nyder bare hans selvskab, inden vi skal skilles fra hinanden på hver sin flyafgang, fortæller Fie, der desværre må sige farvel til Dylan om nogle få uger.

Ingen langdistance forhold
- Jeg er blevet rigtigt glad for ham, men jeg ved også, jeg ikke vil ud i endnu et langdistanceforhold. Heldigvis har vi kun set hinanden i få uger nu, så det bliver lidt lettere for os, siger Fie, der dog kommer til at savne ham forfærdeligt

- Han er det bedste menneske, jeg længe har mødt, og jeg ville da ønske vores situation var anderledes. Men alt sker af en årsag, så når vi begge flyver hver sin vej, fokuserer jeg på arbejde og fastholder vores venskab, siger Fie.

Sådan så Fie Laursen ud, inden hun fik styr på sin spiseforstyrrelse. (Foto: Privat) Danske kendte - 1. sep. 2015 - kl. 15:10 Fie Laursen: I siger, jeg ser gravid ud

(Privatfoto)
(Privatfoto)

Dylan sammen med sin bror, Brandon og mor, Pamela Anderson. (Foto: All Over Press)
Dylan sammen med sin bror, Brandon og mor, Pamela Anderson. (Foto: All Over Press)