Fie Laursen afslører: Jeg skal snart være mor

19-årige Fie Laursen skal snart være mor. I hvert fald hvis man tror på hendes clairvoyant

I videoen kan du høre Fie Laursen fortælle om, hvor meget hun tjener som blogger (Video: Camilia Soltani og Cecilie Guldberg)

Kendisbloggeren Fie Laursen skal snart være mor! I hvert faldt hvis man skulle tro hendes clairvoyant, som hun besøgte for mindre end en uge siden.

- Det var den vildeste oplevelse. Hun sagde, at jeg snart ville møde min drømmemand og blive gravid. Jeg skal være ung mor, fortæller hun på sin blog.

19-årige Fie har altid drømt om at blive ung mor, og hun glæder sig derfor til at møde den rigtige mand.

- Det kommer rigtig pudsigt. Jeg har lige booket flybilletter til Los Angeles. Der skal jeg over og besøge en rigtig sød fyr, fortæller hun til Ekstra Bladet der fanger hende over telefonen.

Samfund - 3. jun. 2015 - kl. 20:52 Tove er bange: Der er spøgelser i mit hjem

Mor gik til clairvoyant
Fie Laursens egen mor gik til clairvoyant som ung. Lang tid før hun fødte Fie og hendes to brødre forudsagde clairvoyanten deres fremtid.

- Da min mor var meget ung tog hun ind til en clairvoyant, hvor hun fik optaget samtalen. I den optagelse får min mor at vide, at hun får tre børn hvoraf to af dem ville blive meget kendte, siger hun.

Kendisbloggeren havde derfor stor tiltro til clairvoyanten. Hun havde taget et smykke og nogle billeder med til seancen.

- Hun fortalte nogle ting og detaljer som ingen ved. Ting som jeg aldrig nogensinde har fortalt til nogen eller skrevet om på nettet, fortæller hun.

Danske kendte - 10. mar. 2015 - kl. 06:42 Paradise-Fie: Jeg knalder ikke med alle

Tjener kassen som blogger
Fie Laursen kom for første gang på skærmen i et TV-indslag i Aftenshowet 2012, hvor hun fortalte om det at være et offer for grov mobning på internettet.

Fie åbnede efterfølgende bloggen Fielaursen.dk, hvor hun dagligt deler billeder fra sit liv. Fie er i dag en af Danmarks største bloggere.

I 2014 rejste Fie til Los Angeles, hvor hun blandt andet fik indspillet en single, og i Februar 2015 var hun med i Paradise Hotel.

Hør hvor mange penge Fie tjener på sin blog i TV-indslaget foroven