Fie Laursen: Brød sammen i tårer

Kærlighedslivet er ikke altid lige nemt for Fie Laursen, der måtte gå grædende hjem fra kontoret efter en snak med veninden om hendes forhold

For nylig fortalte Fie Laursen på sin blog om, hvordan hun forholdt sig til blandt andet sex, fyre og kærestesorger. Se et klip fra det her.

Samfund - 22. sep. 2015 - kl. 20:37 Vanvittigt! Så meget tjener de på at blogge

Det kan måske godt ligne, at Fie Laursen lever et lykkeligt jetsetter-liv med fart over feltet og masser af fede ture til L.A.

Men bloggeren tumler - ligesom de fleste piger i hendes alder - altså også rundt med de typiske kærlighedsproblemer. Og det er ikke altid lige nemt, når man har følelserne ude på tøjet som Fie Laursen.

- Jeg har været så splittet med mit kærlighedsliv. Eks-kæresten, nye fyre… Hvad vil jeg? Jeg sad på kontoret tidligere idag og brød sammen i tåre ud af ingenting. Jeg sad og snakkede om mit kærlighedsliv og røg helt ned på bunden, så jeg strøg ud i en taxa hjem ad, skriver Fie Laursen på sin blog og fortæller endvidere, at det ikke er første gang, hun har stortudet i en taxa.

- Det antal taxaer jeg har grædt i er næsten ynkeligt, på den  sjove måde? i LA da jeg satte mig ind i min Uber sagde chaufføren “How was your day young lady?”, jeg smilte stort og sagde “so good Im so happy!” og 5 minutter senere brød jeg sammen i tårrer…, skriver den tidligere Paradise-deltager.

Danske kendte - 3. okt. 2015 - kl. 10:42 Fie Laursen afslører: Så mange har jeg knaldet

Græder over en jellybean
Fie Laursen fortæller, at årsagen til hendes mange følsomme udbrud skal findes i astronomien. Hun mener nemlig, at det er hendes stjernetegn, der gør hendes ekstrem følsom.

- Jeg HADER at have følelserne af en krebs når det kommer til kærlighed. Hvorfor kan jeg ikke være tvilling? Så ville jeg ikke græde over en jellybean.. Hah! Men seriøst, det er hårdt at have så mange følelser. Det slider på sjælen og fokuset mistes, fortæller den pressede Fie Laursen.

Det er dog ikke kun kærlighedslivet, der presser den unge reality-stjerne psykisk. Hun har også tallerkenen fyldt med kommende projekter som bog-skrivning, møder om et kommende TV-program, PR-salg, nyt sælger-job og skolestart.

Oven i alt det venter hun også på svar fra et pladeselskab, skriver Fie Laursen, der altså har nok at se til i øjeblikket.

Fie Laursen overgav sig til Jack Jones' charme og gav ham et kys. (Privatfoto) Danske kendte - 14. sep. 2015 - kl. 15:04 Smask: Fie Laursen i vådt medlidenhedskys med fremmed mand

Heldigvis har den unge blogger sin familie til at holde øje med hende, når hun bliver ramt af hårde dage, der får hende ned med nakken.

- Min far kom med sin søde bemærkning “Du er en kriger” og mor har holdt mig sammen, lyttet og givet mig gode råd. Igår slap jeg alle mine hæmninger og havde den bedste aften længe… og det gav mig også et pust på vejen til at komme videre!, skriver Fie Laursen blandt andet på bloggen.

Du kan læse hele hendes indlæg her.

Fie Laursen har været i mundtlig nærkontakt med britiske Jack Jones, efter han ud af det blå spurgte, om hun ikke gav et kys. (Privatfoto) Danske kendte - 15. sep. 2015 - kl. 11:27 Fie Laursen: Derfor kyssede jeg fremmed mand

 

Se Fie Laursens kys med amerikanske Jack Jones her.